Alcatet pop c3

Aici postaţi problemele sau întrebările legate de telefoanele voastre.
Post Reply
User avatar
jan
Membru
Posts: 33
Joined: 01 Dec 2014, 14:39
Nume Real: cristea jan
Nivel cunoştinţe IT: 5

04 Jul 2016, 20:54

Va salut am un astfel de telefon si am incercat sa-i bag un rom cu spflash dar i-mi da eroare mereu invalid rom sau pmt adress.Nu stiu cum sa fac?Am urmat niste tutoriale dar tot asa face.
User avatar
tataieee
Administrator
Posts: 3833
Joined: 17 Sep 2014, 17:52
Nume Real: Alexandru Costin
Nivel cunoştinţe IT: 10
Location: Giurgiu; România
Contact:

04 Jul 2016, 20:58

Folosesti odin ?
*Email: w.tataieee@gmail.com
*PayPal: w.tataieee@yahoo.com
User avatar
jan
Membru
Posts: 33
Joined: 01 Dec 2014, 14:39
Nume Real: cristea jan
Nivel cunoştinţe IT: 5

04 Jul 2016, 21:06

Sp flash tool
User avatar
jan
Membru
Posts: 33
Joined: 01 Dec 2014, 14:39
Nume Real: cristea jan
Nivel cunoştinţe IT: 5

04 Jul 2016, 21:07

Nu cred ca merge cu odin
User avatar
tataieee
Administrator
Posts: 3833
Joined: 17 Sep 2014, 17:52
Nume Real: Alexandru Costin
Nivel cunoştinţe IT: 10
Location: Giurgiu; România
Contact:

04 Jul 2016, 21:08

Incearca cu odin, eu tot ce am "manevrat" cu el am facut si mereu am reusit, cu ce lucrezi tu nu stiu sa te indrum dar cu odinul este usor tare :)
*Email: w.tataieee@gmail.com
*PayPal: w.tataieee@yahoo.com
User avatar
jan
Membru
Posts: 33
Joined: 01 Dec 2014, 14:39
Nume Real: cristea jan
Nivel cunoştinţe IT: 5

04 Jul 2016, 21:10

Am incercat acum nu-l vede
Post Reply

Return to “Probleme/Intrebari”