imagine iso prea mare pentru stick

» Se acceptă întrebări în limita bunului simţ.
Post Reply
User avatar
ByeBye
Membru VIP
Posts: 101
Joined: 17 Sep 2014, 20:49
Nivel cunoştinţe IT: 6

06 Mar 2017, 16:51

Salut, am o problema tare ciudata, vreau sa fac un stick bootabil cu windows 10 dar primesc urmatoarea eroare "The image is too big for the selected target" tin sa mentionez ca stick-ul il folosesc numai pentru asa ceva, deci a mai fost windows pe el. Am avut pe el 10 dar l-am sters, am zis sa pun o imagine proaspata... Imaginea este descarcata cu MediaCreationTool si are dimensiunea de 4.42 GB (4,752,932,864 bytes) mi se pare un pic cam mare fata de cand l-am descarcat ultima data... Stick-ul este de 4gb. Daca stau sa ma gandesc nici pe un dvd nu va merge acea imagine... are cineva idee de ce este asa mare? si daca se poate sa o comprim cumva...
User avatar
tataieee
Administrator
Posts: 3839
Joined: 17 Sep 2014, 17:52
Nume Real: Alexandru Costin
Nivel cunoştinţe IT: 10
Location: Giurgiu; România
Contact:

06 Mar 2017, 19:24

Imaginea nu o poti comprima, defapt o poti face rar dar nu si bootabila dupa aceia. Are marimea aceia pentru ca include mai mult ca sigur toate versiunile de la acest sistem de operare, ca sa scapi de problema si sa poti face imaginea bootabila pe un stick atunci iti trebuie unul de 8GB.
*Email: w.tataieee@gmail.com
*PayPal: w.tataieee@yahoo.com
User avatar
ByeBye
Membru VIP
Posts: 101
Joined: 17 Sep 2014, 20:49
Nivel cunoştinţe IT: 6

06 Mar 2017, 23:04

tataieee wrote:Imaginea nu o poti comprima, defapt o poti face rar dar nu si bootabila dupa aceia. Are marimea aceia pentru ca include mai mult ca sigur toate versiunile de la acest sistem de operare, ca sa scapi de problema si sa poti face imaginea bootabila pe un stick atunci iti trebuie unul de 8GB.
Am cumparat un stick acum de 8 gb http://www.emag.ro/memorie-usb-hama-lae ... EW0SNBBBM/ cea mai proasta achizitie din viata mea de 8 minute a scris 40 mb...
User avatar
RazvanCosta
Moderator
Posts: 203
Joined: 06 Feb 2017, 15:24
Nume Real: Razvan Constantin
Nivel cunoştinţe IT: 5

07 Mar 2017, 00:35

Daca luai usb 3.0 rezolvai problema...
Post Reply

Return to “Locul cu diverse intrebari”