Problema la wi-fi

» Se acceptă întrebări în limita bunului simţ.
Post Reply
User avatar
ByeBye
Membru VIP
Posts: 101
Joined: 17 Sep 2014, 20:49
Nivel cunoştinţe IT: 6

13 Dec 2015, 13:47

Salut, am o problema la care nu i-am dat de cap pana acum. De 3 zile ma confrunt cu ea. Sa incepem cu inceputul, mi-am cumparat acum cateva luni un router de la sapido, un router gigabyte, toate bune si frumoase, pe atunci aveam laptop. Mergea si wi-fi si pe fir. De 3 zile mi-am luat un pc, si m-am contectat normal pin lan. Routerul il tin langa pc deoarece nu am un cablu lan lung si nici cablu de alimentare lung. De atunci nu mai ma pot conecta pe wi-fi, pe toate dispozitivele imi scrie salvat,securizat. Am dat restart la router si nimic, am dau factory reset si tot asa face, am vrut sa vad ce dracu are, am deconectat lan de la router, am pus un prelungitor si l-am pus pe pat, surpriza ca merge. Ok am zis ca e de la pc, mi-am cumparat un cablu un pic mai lung cred ca are un metru si ceva si am pus routerul pe un scaun sa vad daca merge. Cand nu are conectat lan in router merge sa te conectezi dar daca conetez lan nu mai merge numai daca ti telefonul langa router. Nu stiu de la ce este deoarece cand aveam laptop tot pe lan il tineam si pe ala si nu aveam probleme, acum am... Ma puteti ajuta sa inteleg ce se intampla si cum pot sa rezolv problema?
User avatar
oxus
Membru
Posts: 7
Joined: 08 Aug 2015, 08:50

13 Dec 2015, 20:01

Poti incerca sa ii faci un upgrade de firmware.
Personal as cumpara un adaptor wifi (gasesti la 30-40 lei) si as rezolva problema nemaiconectand nimic pe lan.
User avatar
ByeBye
Membru VIP
Posts: 101
Joined: 17 Sep 2014, 20:49
Nivel cunoştinţe IT: 6

13 Dec 2015, 21:26

Este la zis, numai de 2 zile face si deja ma dispera.. Nu vreau un adaptor wi-fi deoarece eu fac si stream de gaming si am nevoie de gigabyt
User avatar
oxus
Membru
Posts: 7
Joined: 08 Aug 2015, 08:50

15 Dec 2015, 01:28

Vad ca e o problema destul de veche,
incearca sa cauti filtrul de mac si sa il dezactivezi.
User avatar
ByeBye
Membru VIP
Posts: 101
Joined: 17 Sep 2014, 20:49
Nivel cunoştinţe IT: 6

30 Jan 2016, 11:20

Multumesc de raspunsuri, am rezolvat trimitand routerul in service. Am primit altul nou in schimb... nici ei nu si-au dat seama de problema.
Post Reply

Return to “Locul cu diverse intrebari”