Eu NU recomand eMag deoarece:
Am vrut sa cumpar cartea Casa Mea Bantuita pentru verisorul meu sa i-o fac cadou.Ma uit pe site-ul emag sa vad daca exista cartea respectiva.Am vazut ca acea carte era in stoc la ei in magazin.Dau pe COMANDA GRATUIT si vad ca trebuie sa cumpar un produs de peste 150 RON pentru a comanda gratuit.Destul de enervat ma duc la eMag la mine in Iasi si ii zic unui domn:
-Buna ziua,as vrea sa achizitionez cartea Casa Mea Bantuita daca se poate.
-Imediat.Sa vedem daca o avem in stoc.
(Eu stiam ca acea carte este in stocul eMag.)
-Ok.Zic eu
-Ne pare rau dar cartea nu este la noi in stoc ci la libris.Daca vreti o putem comanda si redirectiona catre dvs.
-Ok,Dar cand va ajunge?
-Maine dimineata
Plec de la eMag sperand ca maine voi avea cartea.
Ziua urmatoare:Nimic
Abia dupa 2 saptamani (dupa ziua varului meu) imi vine cartea.
P.S:Cartea costa 10 lei iar eu pe transport am dat 30 de lei.Cum vine asta??
Produse eMAG.ro
- sebastian55
- Membru
- Nume Real: Stefan George
- Nivel cunoştinţe IT: 3
- tataieee
- Administrator
- Nume Real: Alexandru Costin
- Nivel cunoştinţe IT: 10
@sebastian55
Orice produs care nu este vandut de emag nu se afla in stocurile lor, de aici nu mai sunt ei responsabili de transport, timp livrare, .etc
Orice produs vandut de emag are transport gratuit daca suma comenzi depaseste 150 lei.
Cumpar de ani buni de la emag si o singura data am returnat un TV din cauza ca avea 2 pixeli "morti" - acesta a fost singurul defect care l-am intalnit in zecile de comenzi de la ei.
Orice produs care nu este vandut de emag nu se afla in stocurile lor, de aici nu mai sunt ei responsabili de transport, timp livrare, .etc
Orice produs vandut de emag are transport gratuit daca suma comenzi depaseste 150 lei.
Cumpar de ani buni de la emag si o singura data am returnat un TV din cauza ca avea 2 pixeli "morti" - acesta a fost singurul defect care l-am intalnit in zecile de comenzi de la ei.
*Email: w.tataieee@gmail.com
*PayPal: w.tataieee@yahoo.com
*PayPal: w.tataieee@yahoo.com
- sebastian55
- Membru
- Nume Real: Stefan George
- Nivel cunoştinţe IT: 3
Ok n-a se mai intampla.tataieee wrote:@sebastian55
- Cristy18bv
- Membru
- Nume Real: Cristian
- Nivel cunoştinţe IT: 8
Si eu recomand eMag.ro. Am facut multe achizitii de la ei in ultimii 3-4 ani si nu am intampinat nici-o problema.
- dark_aquila
- Membru
- Nume Real: Dark Aquila
- Nivel cunoştinţe IT: 9
Este magazin ok acum, spre deosebire de cand au inceput....in primii ani nu respectau garantia deloc
- BigMenBalls
- Membru
- Nume Real: Marius
- Nivel cunoştinţe IT: 5
-pret destul de mic ( cel mai mic a fost pe altex)
-personal amabil
-transport gratuit (peste 150 lei)
Mereu si-au respectat clientul
-personal amabil
-transport gratuit (peste 150 lei)
Mereu si-au respectat clientul