Inscrierea in directoarele web!

» Gazda site-ului tău, domenii, calitatea serviciilor, provideri, abonamente si servicii, .etc
Post Reply
User avatar
tataieee
Administrator
Posts: 3848
Joined: 17 Sep 2014, 17:52
Nume Real: Alexandru Costin
Nivel cunoştinţe IT: 10
Location: Giurgiu; România
Contact:

29 Sep 2014, 20:01

Motorul de căutare Google.com ne-a pus la dispoziţie o formulă de căutare foarte utilă pentru oricine deţine o pagină web. Tastaţi “link:siteulmeu.ro” în bara de căutare, apăsaţi enter iar ca rezultate vă vor fi returnate toate site-urile care au link către pagina dvs. şi au fost detectate de Google.

Din păcate capacitatea motorului Google de a detecta aceste site-uri nu este foarte bună, aşa că, pentru a afla ce linkuri sunt construite către pagina dvs. vă recomandăm motorul de căutare de la Yahoo. Cel mai simplu utilizaţi unealta Backlinkwatch.com. Introduceţi adresa site-ului iar aceasta vă returnează aproximativ toate linkurile spre el.

Atenţie, timpul de încărcare al linkurilor este destul de mare, vă recomandăm să nu închideţi fereastra până nu sunteţi sigur că toate linkurile au fost încărcate.

Dacă site-ul dvs. are deja vechime şi un număr de vizitatori constanţi, este foarte posibil ca numărul de linkuri externe să fie foarte mare (100 sau în unele cazuri chiar mult mai mare). Dacă însă este vorba de un site nou, proaspăt lansat în web, s-ar putea ca detectorul de linkuri să nu găsească niciun link spre pagina dvs.

Dar care e utilitatea acestor linkuri despre care vă tot vorbesc? E bine să ai multe linkuri spre o pagină? Nu e bine?

În momentul în care doriţi ca site-ul dvs. să apară listat sus la o anumită căutare, numărul de linkuri externe este decisiv. În funcţie de acestea, un motor de căutare hotărăşte cât de puternică, demnă de încredere şi relevantă este o pagină. Iar pe baza numărului de linkuri un motor de căutare acordă paginilor anumite popularităţi.

Altfel spus, când vine vorba de optimizare unui site, construcţia de linkuri este vitală. Iar cea mai uşoară metodă de a construi linkuri spre site-ul dvs. este o inscriere in directoare.

Iata o serie de reguli ce eficientizează o inscriere in directoare la maxim:

* fiecare director web îşi are propriile reguli, care la o înscriere trebuie citite şi respectate. În caz contrar inscrierea intr-un director poate fi respinsă.
* categoria de inscriere a site-ului trebuie aleasă cu grijă. Un site înscris într-o categorie nepotrivită va fi respins.
* datele de inscriere (titlul si descrierea) trebuie să descrie site-ul cu naturaleţe. O descriere compusă dintr-o enumerare de cuvinte cheie sau titlurile scrise cu majuscule contribuie la scăderea eficienţei unei înscrieri in directoare.

Sursă : dan-blog
*Email: w.tataieee@gmail.com
*PayPal: w.tataieee@yahoo.com
Post Reply

Return to “Internet, Domenii & Web Hosting”