Butare DVD/USB HP ENVY h8

» Totul despre hardware şi software.
Post Reply
User avatar
Jockero
Membru
Posts: 5
Joined: 15 Feb 2015, 00:24
Nume Real: Marian Popa
Nivel cunoştinţe IT: 5

15 Feb 2015, 00:36

Salutare !
Am si eu o problema cu un PC , nu-l pot face sa buteze , am intrat in BIOS dar nu gasesc nimic care sa ma ajute . Este vorba despre un PC ; HP ENVY h8 . Are instalat pe el un Windows 8 ( in limba spaniola ) si vreau sa pun Windows 7 pt ca este mai mult pt jocuri acest PC . Are Placa Video dedicata de la NViDiA , 16 GB DDR3 , i7 , HDD de 2 TB . Poate stie cineva ce este de facut ca sa fac sa buteze acest PC . Va rog frumos ajutati-ma ca nu mai stiu ce sa fac .
PS - eu locuiesc in Spania si pt asta Windows-ul este in limba spaniola ca PC-ul respectiv este cumparat de aici din Spania . Aveti mai jos niste imagini , prima este direct din BIOS unde se alege ordinea in care sa buteze dar....nimic . A doua imagine este daca apas tasta ESC si ii da meniul respectiv , dar la fel....nimic . A treia imagine este daca apas o lata tasta , nu mai stiu care . Image Image Image Poate stie cineva ce este de facut , pt ca as vrea sa va intreb ; exista cumva vre-o protectie ca sa nu buteze....?
User avatar
CoTY
Moderator Global
Posts: 124
Joined: 17 Sep 2014, 20:28
Nume Real: Marian Catalin
Nivel cunoştinţe IT: 10
Location: Balș , OLT , România

15 Feb 2015, 09:18

Cu F9 si selectezi din lista care o sa-ti apara USB ul sau DVD ul ..depinde de pe ce instalezi Windows ul .. RECOMAND la acest laptop sa l instalezi dupa DVD si sa folosesti Win 7 Ultimate x64
User avatar
Jockero
Membru
Posts: 5
Joined: 15 Feb 2015, 00:24
Nume Real: Marian Popa
Nivel cunoştinţe IT: 5

15 Feb 2015, 13:05

Salutare CoTY si multumesc pt informatii !
Apropo ; nu este vorba despre un Laptop ci este vorba despre un PC , mai exact acesta : http://support.hp.com/es-es/document/c03516907
Cand apas F9 imi apare acest meniu ca in ultima imagine de mai sus si anume : "Por favor seleccione el dispozitivo de arranque"......si dupa cum se vede si in imagine nu imi apare ca sa pot alege ce vreau sa buteze . Daca aleg "Windows Boot Manager" se incarca Windows-ul , adica Windows 8 si nu se intampla altceva .

PS ~ Da , asta si vreau sa pun un Windows 7 x64 .
User avatar
Jockero
Membru
Posts: 5
Joined: 15 Feb 2015, 00:24
Nume Real: Marian Popa
Nivel cunoştinţe IT: 5

15 Feb 2015, 14:05

Am rezolvat , era o chestie foarte importanta , ceva care trebuia dezactivat si activat altceva , exact ca in acest tutorila pt ca este exact ca BIOS-ul pe care il am la acest PC .
https://www.youtube.com/watch?v=sBtA6kD9L50

MULTUMESC , CoTY INCA O DATA PT AJUTOR !!!
Post Reply

Return to “Hardware / Software”