Memoria ram windows 7 x64

» Totul despre hardware şi software.
Post Reply
User avatar
vitanica
Membru
Posts: 5
Joined: 08 Oct 2014, 16:42
Nume Real: victor gheorghiu
Nivel cunoştinţe IT: 5

28 Dec 2014, 12:53

la multi ani,am un calculator cu windows 7 x64 instalat pe ssd,4,2gb,memorie ddr3 2x4gb si in system imi arata,memorie 8gb(3,98)disponibili.in bios nu imi arata decit 4gb.ce e de facut?
User avatar
CoTY
Moderator Global
Posts: 124
Joined: 17 Sep 2014, 20:28
Nume Real: Marian Catalin
Nivel cunoştinţe IT: 10
Location: Balș , OLT , România

28 Dec 2014, 13:39

1. Daca placa de baza are 4 sloturi RAm pune memoriile pe sloturile 1 si 3 sau 2 si 4 .. sau pe acelasi tip de culoare .

2. Ai marit cumva alocarea memoriei pentru placa video din bios ?
User avatar
vitanica
Membru
Posts: 5
Joined: 08 Oct 2014, 16:42
Nume Real: victor gheorghiu
Nivel cunoştinţe IT: 5

28 Dec 2014, 18:00

memoriile sint la locul lor.despre partea u setarea memoriei placii video din bios nu,nu stiu cum se face.
User avatar
tataieee
Administrator
Posts: 3832
Joined: 17 Sep 2014, 17:52
Nume Real: Alexandru Costin
Nivel cunoştinţe IT: 10
Location: Giurgiu; România
Contact:

28 Dec 2014, 21:16

*Email: w.tataieee@gmail.com
*PayPal: w.tataieee@yahoo.com
Post Reply

Return to “Hardware / Software”