[Tutorial]Actualizarea elementelor DirectX

» Diverse tutoriale, pasi pentru intretinerea PC-ului si altele.
Post Reply
User avatar
tataieee
Administrator
Posts: 3848
Joined: 17 Sep 2014, 17:52
Nume Real: Alexandru Costin
Nivel cunoştinţe IT: 10
Location: Giurgiu; România
Contact:

12 Oct 2014, 18:27

[infobox]Nota: Acest tutorial a fost creat cu ajutorul Windows 8 si Internet Explorer 10. In cazul in care folosesti un alt sistem de operare si/sau alt browser, anumiti pasi pot sa difere intr-o oarecare masura. Cu toate acestea, pasii raman valabili in orice circumstanta.[/infobox]
Image
Acest tutorial are rolul de a prezenta fiecare pas necesar actualizarii elementelor DirectX din cadrul sistemului de operare Windows al calculatorului tau. DirectX este absolut necesar in vederea rularii optime a aplicatiilor multimedia, inclusiv jocuri, pe calculatorul tau personal bazat pe sistemul de operare Windows. Pentru realizarea acestui articol vom folosi un calculator cu sistemul de operare Windows 8 si browser-ul Internet Explorer 10.

Microsoft DirectX reprezinta un pachet cu fisiere absolut necesare rularii de pe calculatorul tau a aplicatiilor multimedia si a jocurilor. Fiecare versiune a sistemelor de operare Windows vine cu o versiune DirectX preinstalata, insa periodic apar elemente actualizate ce trebuiesc inserate in sistemul de operare Windows pentru a nu exista probleme in redarea aplicatiilor multimedia de orice fel, mai noi sau mai vechi.

Concret, acest tutorial ne invata cum sa actualizam elementele DirectX, indiferent de sistemul de operare Windows folosit, astfel incat sa putem rula fara probleme orice aplicatie multimedia sau joc suportat din punct de vedere hardware. Citeste cu atentie pasii urmatori:

Pasul 1. Acceseaza pagina oficiala de download a actualizatorului DirectX la adresa http://www.microsoft.com/en-us/download ... aspx?id=35 si apasa butonul Download:
Image
Pasul 2. Continua cu un click pe butonul No thanks and Continue:
Image
Pasul 3. Vei observa aparitia managerului de descarcare in partea inferioara a paginii. Apasa butonul Run pentru a descarca si rula automat procesul de actualizare DirectX in calculatorul tau cu sistem de operare Windows:
Image
Pasul 4. Bifeaza optiunea I accept the agreement si actioneaza butonul Next:
Image
Pasul 5. Debifeaza optiunea Install the Bing Bar, apoi apasa butonul Next pentru a demara procesul de descarcare si actualizare a elementelor DirectX:
Image
Pasul 6. In acest moment, sistemul tau de operare Windows este actualizat cu ultimele elemente DirectX, necesare in vederea rularii aplicatiilor multimedia si jocurilor. Apasa butonul Finish pentru a inchide fereastra:
Image
Aceasta a fost prezentarea actualizarii elementelor DirectX, indiferent de sistemul de operare Windows folosit, astfel incat sa putem rula fara probleme orice aplicatie multimedia sau joc suportat din punct de vedere hardware.

Sursa: https://www.ultranetworks.ro/solutii-it ... rectx.html
*Email: w.tataieee@gmail.com
*PayPal: w.tataieee@yahoo.com
User avatar
RazvanCosta
Moderator
Posts: 203
Joined: 06 Feb 2017, 15:24
Nume Real: Razvan Constantin
Nivel cunoştinţe IT: 5

08 Feb 2017, 22:39

Sau poti sa scrii dxdiag in comanda Run ca sa vezi ce versiune ai. Daca nu este ultima versiune atunci te duci direct pe site-ul lor si o descarci.
User avatar
HawK
Membru
Posts: 66
Joined: 12 Jul 2016, 19:23
Nume Real: Kristian
Nivel cunoştinţe IT: 8

30 Apr 2017, 16:49

RazvanCosta wrote:Sau poti sa scrii dxdiag in comanda Run ca sa vezi ce versiune ai. Daca nu este ultima versiune atunci te duci direct pe site-ul lor si o descarci.
Degeaba te uiti in dxdiag deoarece iti trebuie fiecare versiune de directx.
Post Reply

Return to “Tutoriale PC”