Internet de la rds cu problema

» Diverse tutoriale, pasi pentru intretinerea PC-ului si altele.
Post Reply
User avatar
Andreeadeeag
Membru
Posts: 2
Joined: 20 Jul 2017, 13:31
Nume Real: Andreea
Nivel cunoştinţe IT: 3

20 Jul 2017, 13:47

Buna, nu stiu daca am nimerit bine acest site .. dar asta mi a aparut primul pe google :d .. am si eu o problema cu netul care ma depaseste si pe mine , dar si pe cei de la rds.. care oricum nu au nici o treaba cu serviciile pe care le ofera.

Nu mi a mers netu, cablu , tel fix cateva zile(modemul acela de la ei) au venit cei de la rds si mi au schimbat acumulatorul modemului. De atunci , nu imi mai merge internetul.. adica wifi ul ... se conecteaza , imi apare semnul de wifi pe telefon dar nu incarca nimic. Cand bag.cablul de net din modemul de wifi in laptop, netu merge fara nici o problema. Am incercat cu inca doua modemuri de wirelless si problema persista. Ma poate ajuta cineva cumva sa pot rezolva problema ? La rds in sistem apare ca totul ar fii in regula cu internetul si cand ii chem sa ma ajute spun ca ei nu au treaba :)) ... multumesc anticipat si scuze daca am intrat unde nu trebuie ...
User avatar
tataieee
Administrator
Posts: 3832
Joined: 17 Sep 2014, 17:52
Nume Real: Alexandru Costin
Nivel cunoştinţe IT: 10
Location: Giurgiu; România
Contact:

20 Jul 2017, 22:19

Hei :)
Daca spui ca atunci cand conectazi cablul in placa de retea de la laptop netul functioneaza atunci clar problema este undeva de la router. Nu stiu cum este conexiunea de la rds, poate necesica configurare PPPoE, poate trebuie update firware la router, problema trebuie rezolva de catre ei.
Ai incercat sa te conectezi cu cablu din router sa vezi daca ai net?
*Email: w.tataieee@gmail.com
*PayPal: w.tataieee@yahoo.com
User avatar
Andreeadeeag
Membru
Posts: 2
Joined: 20 Jul 2017, 13:31
Nume Real: Andreea
Nivel cunoştinţe IT: 3

21 Jul 2017, 00:11

M ai pierdut :))... ce cablu din router? Cablul care are 2 capetr la fel (unul era inmodemul de la rds si unul in routeru de wifi ..) l am mutat din routeru de wifi in laptop si merge. Nu cred ca e de la router pentru ca am incercat cu 3 routere diferite...
User avatar
tataieee
Administrator
Posts: 3832
Joined: 17 Sep 2014, 17:52
Nume Real: Alexandru Costin
Nivel cunoştinţe IT: 10
Location: Giurgiu; România
Contact:

21 Jul 2017, 18:26

Bun, de la inceput, tu ai un cablu care iti vine din exterior, de afara si iti intra in router-ul de la rds, daca am inteles eu bine in momentul asta nu primesti net prin wifi, corect? Acum te-as ruga sa faci rost de inca un cablu mic, de regula se gasesc in cutiile de la routere, acel cablu il pui in portul 1 din router si pe urma in placa de retea de la laptop, vreau sa stiu daca router-ul iti ofera net prin cablu.
*Email: w.tataieee@gmail.com
*PayPal: w.tataieee@yahoo.com
Post Reply

Return to “Tutoriale PC”