Cat va costa sa reparati un iPhone 6 fara garantie?

» În fiecare zi noutăţi despre IT.
Post Reply
User avatar
tataieee
Administrator
Posts: 3848
Joined: 17 Sep 2014, 17:52
Nume Real: Alexandru Costin
Nivel cunoştinţe IT: 10
Location: Giurgiu; România
Contact:

22 Sep 2014, 08:09

Deşi fiecare iPhone 6 vine cu o garanţie de un an de zile, cei de la Apple tocmai au publicat preţurile oficiale pentru reparaţii.
Image
În teorie, costul reparaţiilor nu ar trebui să fie niciodată un criteriu de achiziţie pentru un gadget. Când vine însă vorba de un smartphone premium pe care s-ar putea să-l scăpaţi de pământ, ar fi bine să ştiţi cât vă costă un ecran nou.

Cei de la Apple sunt destul de permisivi când vine vorba de repararea iDevice-urilor în garanţie. Cu toate acestea, au publicat zilele trecute pe site-ul companiei preţurile oficiale pentru repararea unui iPhone 6 şi iPhone 6 Plus post garanţie. În mod evident, nu sunt cele mai mici preţuri din lume şi nu este deloc exclus ca acestea să funcţioneze, pentru unii utilizatori, ca un stimulent pentru achiziţionarea unei garanţii suplimentare.

Dacă aveţi probleme cu un display de iPhone 6, pentru că l-aţi spart şi acesta trebuie înlocuit, costul reparaţiei este de 109 dolari. În cazul iPhone 6 Plus, aceeaşi operaţiune implică o investiţie de 129 dolari. Costurile unei reparaţii capitale sau preţul maxim pe care îl puteţi plăti pentru a avea din nou un iPhone 6 funcţional este de 229 de dolari pentru un iPhone 6 şi 329 de dolari pentru iPhone 6 Plus. Abonaţii la serviciul Apple Care îşi vor putea repara iPhone-ul de maxim două ori cu un preţ maxim de 79 de dolari.

În contextul în care în trecut un ecran de iPhone 5, la scurt timp după lansare, ajungea la o valoare de 350 de dolari, aceste valori ar putea fi îmbucurătoare pentru cei care preferă să nu lucreze cu garanţii.
*Email: w.tataieee@gmail.com
*PayPal: w.tataieee@yahoo.com
Post Reply

Return to “Articole noi despre IT”