iPhone 7 şi iPhone 7 Plus au fost lansate oficial

» În fiecare zi noutăţi despre IT.
Post Reply
User avatar
tataieee
Administrator
Posts: 3848
Joined: 17 Sep 2014, 17:52
Nume Real: Alexandru Costin
Nivel cunoştinţe IT: 10
Location: Giurgiu; România
Contact:

11 Sep 2016, 08:58

iPhone 7 şi iPhone 7 Plus, lansate oficial. Apple a lansat noile sale smartphone-uri, care vor concura direct cu seria Samsung Galaxy S7 şi cu Galaxy Note7. Evenimentul a oferit puţine suprize, deoarece s-au confirmat toate detaliile apărute în ultimele luni. Terminalele din seria iPhone 7 vor fi disponibile în cinci culori: rose gold, gold, silver, black şi jet black (cu suprafaţă lucioasă). A dispărut opţiunea space gray, care a fost înlocuită cu black.

Capacitatea de stocare de bază pe noua serie este de 32 GB. Mai sunt disponibile versiuni iPhone 7 cu 128 GB şi 256 GB. Interesant este faptul că şi cele două modele din seria iPhone 6s care vor fi produse de acum încolo vor avea capacitate de stocare de bază de 32 GB.

Seria iPhone 7 este rezistentă la apă şi praf.

Sistemul dual-camera de pe iPhone 7 Plus dispune de două camere cu senzori de 12 MP (una wide-angle şi una telephoto). Terminalul dispune de zoom optic 2X şi de zoom software 10X. Tehnologia permite mutarea focusului într-o imagine după ce a fost făcută. Modelul iPhone 7 include cameră cu stabilizare optică a imaginii cu senzor de 12 MP (f/1.8). Camera este cu 60% mai rapidă şi consumă cu 30% mai puţină energie decât cea de pe iPhone 6s. Camera frontală, pentru selfie-uri, are acum senzor de 7 MP pe ambele modele din seria iPhone 7.

Din păcate, dispare jack-ul audio de 3,5 mm de pe iPhone. În cutie vor fi disponibile căşti EarPods care se conectează la portul Lightning şi un adaptor din jack de 3,5 mm în Lightning. Împreună cu seria iPhone 7, Apple a lansat şi căştile wireless AirPods, care costă 160 de dolari şi vor fi disponibile în a doua parte a lunii octombrie. Acestea oferă o autonomie de 5 ore şi se conectează la telefon printr-o tehnologie wireless proprietară (UPDATE: Pe site-ul Apple se precizează că AirPods se conectează via Bluetooth).

Difuzorul pentru convorbiri de pe iPhone 7 va funcţiona şi ca unul normal, oferind, împreună cu cel principal poziţionat pe marginea de jos, sunet stereo atunci când telefonul este ţinut în poziţie landscape.

Cel mai ieftin iPhone 7, cu capacitate de stocare de 32 GB, va costa 650 de dolari, iar preţurile la phablet-ul iPhone 7 Plus încep de la 770 de dolari.

Precomenzile pentru noile smartphone-uri vor începe pe 9 septembrie, iar livrările se vor face înceând cu 16 septembrie. Apple a anunţat şi că versiunea publică a iOS 10 va putea fi descărcată începând cu 13 septembrie.

Apple a anunţat şi noua serie de smartwatch numită Apple Watch Series 2. Noul ceas inteligent arată aproape la fel ca modelul actual, dar este rezistent la apă (până la o adâncime de 50 m) şi praf. Ecranul este de două ori mai luminos decât cel de pe modelul actual, iar ceasul include senzor GPS şi un procesor mai puternic. Va fi disponibilă o nouă variantă, cu carcasă din ceramică, material despre care un reprezentant al Apple spune că este de patru ori mai rezistent decât oţelul. Va exista şi o ediţie Nike+ a Apple Watch, cu aspect sportiv. Apple Watch Series 2 se concentrează mai mult pe sănătate şi funcţiile de fitness. Asta deoarece compania şi-a dat probabil seama că aplicaţiile obişnuite nu prea sunt utile pe ecrane de dimensiuni mici, iar dezvoltatorii nu au arătat un interes prea mare pentru platformă.

Cel mai ieftin model Apple Watch Series 2 va costa 370 de dolari. Rămâne de văzut dacă s-a îmbunătăţit autonomia bateriei, un aspect important despre care Apple nu a oferit detalii.

iPhone 7 şi iPhone 7 Plus LIVE TEXT:

UPDATE 20:00. Este posibil ca Apple să lanseze în această seară un nou model Apple Watch. The Verge a observat faptul că foarte mulţi reprezentanţi ai companiei poartă haine cu mâneci lungi, sub care ar putea ascunde ceva.

UPDATE 20:07. Se începe cu Apple Music, care a ajuns la 17 milioane de abonaţi. Tim Cook, şeful Apple, trece la App Store, din care au fost descărcate peste 140 de miliarde de aplicaţii.

UPDATE 20:09. Apple a anunţat iPhone 7 pe contul oficial de Twitter înaintea lui Tim Cook. Mesajul, publicat probabil dintr-o eroare, confirmă faptul că noua serie de smartphone-uri Apple este rezistentă la apă. Se confirmă şi existenţa opţiunii de culoare jet black (cu suprafaţă lucioasă), care va fi disponibilă, potrivit zvonurilor, pentru modelele mai scumpe, cu capacitate de stocare mare.

Mai multe caracteristici gasiti aici: http://www.go4it.ro/telefoane-mobile/ip ... -15668934/
*Email: w.tataieee@gmail.com
*PayPal: w.tataieee@yahoo.com
User avatar
dark_aquila
Membru
Posts: 71
Joined: 29 Aug 2016, 17:01
Nume Real: Dark Aquila
Nivel cunoştinţe IT: 9

13 Sep 2016, 23:26

=)) auzi la ei.....fara jack....deja vanzarile lor sunt in scadere, dar cu miscarea asta neinspirata, o sa intre in faliment.
Chiar daca au optiunea de casti prin portul lor de alimentare, nefiind compatibil cu orice casti vrea cumparatorul o sa fie un dezavantaj mare.
User avatar
Thething
Membru
Posts: 85
Joined: 04 Jul 2016, 09:36
Nume Real: Petrov Marian
Nivel cunoştinţe IT: 4

18 Sep 2016, 13:45

Misto arata
Iphone 7 si iphone 7 plus mai ales ca sunt si rezistente la apa si ca mediu destocare are 32 gb
Post Reply

Return to “Articole noi despre IT”