LG G4 in Romania - pret si lansare

» În fiecare zi noutăţi despre IT.
Post Reply
User avatar
tataieee
Administrator
Posts: 3848
Joined: 17 Sep 2014, 17:52
Nume Real: Alexandru Costin
Nivel cunoştinţe IT: 10
Location: Giurgiu; România
Contact:

17 May 2015, 09:50

Image Chiar dacă LG G4 are specificații foarte bune, completate de un ecran de 5,5 inci QuadHD, producătorul sud-coreean va continua strategia din 2014, oferindu-l la un preț mai mic. În România, telefonul este așteptat la finalul lunii mai, iar Orange ne-a informat cu privire la preț. Astfel, știm că la precomandă LG G4 costă 255 de euro la abonament Pantera 41 și au disponibile versiunile cu carcasă de piele în nuanțele negru și burgundy (în exclusivitate). Telefoanele vor fi livrate începând cu 29 mai.

LG G4 la preț standard costă la acest operator aproximativ 2.900 de lei. Spre comparație, Samsung Galaxy S6 este listat la prețul de 3.220 de lei, iar la eMAG costă 3.300 de lei. Totuși, ai și LG G4 în precomandă la QuickMobile, dacă nu dorești un abonament. Știm astfel că LG G4 va fi disponibil la mai toți retailerii și operatorii în iunie, iar prețul ar putea scădea la aproximativ 2.600 de lei.

Primele impresii despre LG G4

LG G4 are piele pe spate sau doar plastic. Dar are piele, ține minte asta. Nu este prima companie care să facă așa ceva, Motorola oferă din 2014 o astfel de variantă, dar ceea ce LG are face de rușine încercările lamentabile ale Samsung din 2013 și va fi disponibil pe mai multe piețe decât a fost Moto X. Este o piele care să îl facă să se simtă premium, prietenos și cald, ca purtarea unui ceas bun cu o curea confortabilă.

Cele mai mari noutăți, și evidente totodată, sunt stabilizarea optică mai bună decât pe modelul precedent și poate mai bună decât pe toate celelalte telefoane și modul manual. Sunt obișnuit cu un astfel de mod încă de la telefoanele Lumia, am experimentat și cu cel de la HTC, dar la LG îl găsesc drept cel mai rapid și ușor de accesat. Desigur, n-ai ce face în el decât dacă vrei să exploatezi la maximum un cadru, în rest este suficient cel auto sau simplu – pur și simplu apeși pe ecran și gata poza.

Au trecut trei ani (aproape) de la LG Optimus G și compania aceasta arată că a înțeles ce poate livra bine, ce poate îmbunătăți și cum poate impresiona.

http://playtech.ro/2015/cat-costa-lg-g4-romania/
*Email: w.tataieee@gmail.com
*PayPal: w.tataieee@yahoo.com
User avatar
sebastian55
Membru
Posts: 60
Joined: 19 Feb 2016, 11:43
Nume Real: Stefan George
Nivel cunoştinţe IT: 3

05 Mar 2016, 16:25

Fratele meu are acest telefon si e super (dupa mine) :D
Post Reply

Return to “Articole noi despre IT”