Waze va fi preinstalată pe Android

» În fiecare zi noutăţi despre IT.
Post Reply
User avatar
tataieee
Administrator
Posts: 3848
Joined: 17 Sep 2014, 17:52
Nume Real: Alexandru Costin
Nivel cunoştinţe IT: 10
Location: Giurgiu; România
Contact:

04 Mar 2015, 10:05

Image Una dintre cele mai populare aplicaţii de navigaţie gratuite, Waze este folosită de câteva milioane de utilizatori global pe iOS, Android şi Windows Phone.

Waze este doar una dintre multiplele companii achiziţionate de Google în 2013, chiar dacă este un produs de sine stătător. Cu toate acestea, pentru că are foarte mare încredere în respectivul produs şi pentru că deja şi-a generat o bază foarte mare de utilizatori, gigantului din Mountain View a hotărât că ar fi bine să vedem Waze preinstalat pe viitoare gadgeturi cu Android. Astfel, va fi doar încă una dintre aplicaţiile Google disponibile din start, pe lângă YouTube, Gmail, Maps şi nu numai.

Pentru a pregăti terenul, Google deja a adăugat aplicaţia la o listă de Servicii Mobile Google. Aceasta din urmă întruchipează un pachet pe care compania americană îl expediază către producători OEM pentru a fi instalat peste sistemul de operare Android. Deşi este opţional, cei mai mulţi creatori de aparate, precum Samsung, HTC, LG, Motorola sau Sony instalează acele aplicaţii provenite de la Google. În plus, producătorii OEM pot preinstala şi ei de acum înainte Waze.

Ideea din spatele acestui update incredibil de important legat de viitorul aplicaţiei ţine de una dintre cele mai populare funcţii ale programului, redirecţionarea traficului în caz de congestie sau accidente rutiere. Pentru că această opţiune îşi preia informaţiile de la utilizatori, cu cât aceştia sunt mai mulţi, cu atât informaţiile sunt mai deştepte.

Pentru că la final decizia ţine de producătorii de aparate, momentan, viitorul prezenţei Waze pe diverse smartphone-uri este relativ. Google şi-a făcut partea prin introducerea programului în Google Mobile Services, dar decizia finală rămâne în mâinile companiilor OEM.

http://playtech.ro/2015/waze-va-fi-prei ... pentru-ea/
*Email: w.tataieee@gmail.com
*PayPal: w.tataieee@yahoo.com
User avatar
RazvanCosta
Moderator
Posts: 203
Joined: 06 Feb 2017, 15:24
Nume Real: Razvan Constantin
Nivel cunoştinţe IT: 5

16 Feb 2017, 11:34

La vremea lui era un program minunta de GPS. Il foloseam pe Iphone 4S.
Post Reply

Return to “Articole noi despre IT”