Loading...
Dacă eşti vizitator şi vrei să te înregistrezi, apasă aici.

Regulament vand/cumpar

» Vrei sa vinzi ceva? Sau sa cumperi?
Avatar utilizator
tataieee
Administrator
Mesaje: 3808
Membru din: 17 Sep 2014, 17:52
Țara de origine: Romania
Nume Real: Alexandru Costin
Nivel cunoştinţe IT: 10
Localitate: Giurgiu; România
Vârsta: 25
Contact:
Status: Neconectat

Regulament vand/cumpar

Mesajde tataieee » 25 Sep 2014, 22:13

Acest regulament vizează direct toţi membrii care postează în această secţiune. Numai urmând cu stricteţe aceste reguli veţi evita posibile warn-uri sau diferite disable-uri de pm, posting, account, ş.a.m.d.

REGULI:

1. Titlul topic-ului trebuie să fie clar, el trebuie să conţină unul din cuvintele VÂND / CUMPĂR / SCHIMB şi eventual denumirea produsului, preţul, fără a fi însoţit de comentarii precum "Super Ofertă!" sau "Ia-l acu' repede că închide la Non-Stop".

2. În cadrul acestui forum, produsele scoase la vânzare NU se vând în sistem de licitaţie, întrucât nu se poate verifica nici corectitudinea vânzătorului, nici a cumpărătorului. Fiecare produs scos la vânzare va fi însoţit OBLIGATORIU de un preţ (oferit/cerut). Nu se admite scoaterea unui produs la vânzare, ce are drept preţ "nu ştiu cât face aştept ofertele voastre"

3. Puteţi face up doar o data la 3 zile pentru a aduce anunţul la suprafaţă.

4. Conţinutul anunţului trebuie să conţină OBLIGATORIU informaţii despre o modalitate de contact cu vânzătorul sau cumpărătorul. Se recomandă în acelaşi timp şi menţionarea zonei în care se poate face "afacerea".

5. În cazul în care produsul scos la vânzare/schimb NU este nou (sigilat), o poză este obligatorie pentru a confirma starea produsului.

6.
După vânzarea, shimbarea sau invalabilitatea ofertei se va posta obligatoriu NUMAI şi NUMAI de către ofertant şi va scrie după caz ''VÂNDUT'' sau ''OFERTA NU MAI ESTE VALABILĂ"

7. Topicuri-le vor rămâne DESCHISE pana la confirmarea NUMAI de către ofertant conform regulamentului de la punctul (6).

8. Topic-urile inactive mai mult de 4 săptămâni se vor închide.

Cine încalcă regulile de postare, va fi sancţionat!

Vă dorim vânzare plăcută !!!
*Email: w.tataieee@gmail.com
*PayPal: w.tataieee@yahoo.com

Înapoi la “Publicitate!”

Cine este conectat

Utilizatori ce ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat și 1 vizitator