Loading...
Dacă eşti vizitator şi vrei să te înregistrezi, apasă aici.

iGO Primo Nextgen

Ştiri şi articole privind sistemele de navigaţie.
Avatar utilizator
tataieee
Administrator
Mesaje: 3808
Membru din: 17 Sep 2014, 17:52
Țara de origine: Romania
Nume Real: Alexandru Costin
Nivel cunoştinţe IT: 10
Localitate: Giurgiu; România
Vârsta: 25
Contact:
Status: Neconectat

iGO Primo Nextgen

Mesajde tataieee » 19 Sep 2014, 23:04

Imagine


Proiectat special pentru unitatile built-in din autoturisme noua platforma iGO Primo Nextgen dispune de o interfață adaptiv om-mașină ( HMI ) ce poate fi usor adaptata și personalizata indiferent de rezolutia sau dimensiunea ecranului unitatii Gps .

Noua soluție de navigație permite flexibilitate în modurile de introducere a datelor cu suport pentru ecran tactil , controler rotativ , control vocal , precum și o combinație a acestor tehnologii .

Comentand cu privire la lansarea acestui nou soft din familia Primo , Peter Bolesza , Vice - Presedinte a piețelor emergente NNG a declarat , " Acest program poate fi adaptat la orice hardware sau model de masina , ceea ce îl face cu adevărat unic , ne permite partenerilor noștri să aleagă combinația potrivită de tehnologii pentru fiecare model de brandurile lor de vehicule .
iGO Primo Nextgen va putea fi sincronizat usor cu smartphone-ul conducătorului auto , permitand actualizarea online a hartilor , transferul agendei telefonice si alte optiuni .

Imagine


Colectand date de la mai multi furnizori , noua platforma de sincronizare ( denumita NavFusion) va actualiza în timp real date despre conditiile meteo , parcari disponibile , informatii în timp real despre situatiile din trafic și va oferi cele mai scurte și eficiente rute bazandu-se pe datele primite . Setul de caracteristici suplimentare vor fi integrate în iGO Primo Nextgen în lunile următoare odata cu inceperea derularii parteneriatului cu cei interesati de integrarea solutiei pe autoturisme .
iGO Primo Nextgen este disponibil pentru vânzare în piață de la sfârșitul lunii august pentru partenerii actuali NNG și ANS .
.


Site-ul oficial al producatorului AICI.
*Email: w.tataieee@gmail.com
*PayPal: w.tataieee@yahoo.com

Avatar utilizator
gigi68
Membru
Mesaje: 1
Membru din: 12 Feb 2017, 15:57
Țara de origine: Romania
Nume Real: gigi ioana
Nivel cunoştinţe IT: 5
Status: Neconectat

Re: iGO Primo Nextgen

Mesajde gigi68 » 10 Dec 2017, 17:29

IGO Primo Nextgen


Înapoi la “Stiri şi articole GPS/Android”

Cine este conectat

Utilizatori ce ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat și 1 vizitator