Mio Moov300

Totul despre Mio.
Post Reply
User avatar
tataieee
Administrator
Posts: 3848
Joined: 17 Sep 2014, 17:52
Nume Real: Alexandru Costin
Nivel cunoştinţe IT: 10
Location: Giurgiu; România
Contact:

19 Sep 2014, 23:01

Mio Moov300

Image
Problema a persistat câteva zile la acest GPS, din cauza timpului şi din cauza nervilor provocaţi tot nu m-am lăsat şi am zis "dacă pe altele mai slabe le-am făcut îl fac şi pe acesta" , după timp mult şi nervi, cum ziceam, am reuşit, povestea am să o scurtez că nu are rost şi la fel şi operaţiunile/paşii pentru punearea pe GPS un - unlok şi iGO8. (fără unlok nu ai cum să pui iGO)

1. Se conectează aparatul la PC.
2. Se intră în memoria aparatului.
3. Acesta este unlok-ul : Download
4. Se intră în memoria aparat-ului, şi se face un backup ( pentru orice neplăcere), după backup se intră în Program File şi se şterge folderul MioMap.
5. După downloadarea arhivezi se extrag fisierele din ea, o să apara 2 foldere : Navman + Miomap şi Navman only , din folder-ul Navman + Miomap se selectează toate folderele şi se supra scriu (rescrieti fisierele existente) peste fişiere care sunt pe aparat.
6. După terminarea operaţiunii de mai sus se dă un restartat.
7. După restart ar trebui să vă apară faţa unlok-ului.
8. Pentru a pune iGO pe aparat se procedează asa : se copiază soft-ul pe memoria aparat-ului, se caută fisierul Main.ini în folderul : Desktop --> Skin --> şi se ajunge la Main.ini . Se deschide Main.ini şi se modifică linia dorită pentru soft-ul pus pe aparat. Se modifică atât numele folder-ului cât şi numele.exe
9. După toate acestea ar trebui să mearga perfect GPS-ul. Dacă sunt probleme aştept un post.
*Email: w.tataieee@gmail.com
*PayPal: w.tataieee@yahoo.com
Post Reply

Return to “Mio”