Unlock & Hack Mio MOOV 500

Totul despre Mio.
User avatar
tataieee
Administrator
Posts: 3832
Joined: 17 Sep 2014, 17:52
Nume Real: Alexandru Costin
Nivel cunoştinţe IT: 10
Location: Giurgiu; România
Contact:

19 Sep 2014, 22:50

Aveti nevoie de un card de 2 GB, de un kit de IGO8 si de un cablu usb-mini-usb.
Conectati sistemul de navigatie la pc. Dupa ce o sa va vada memoria gps-ului, intrati in program files. acolo o sa gasiti un director "MioMap".

Redenumiti directorul mai sus mentionat in : "MioMapp".

Creati un nou director MioMap in care copiati din directorul original AppStartupSec si appstartupsec.ini . Fisierul din urma appstartupsec.ini il deschideti in format .txt si editati dupa cum urmează:

[Process1]
RelativePath=False
ProcessFile=\\..\SD Card\IGO8\iGO8.exe
ProcessCmdLine=
ProcessDbgFile=
ProcessDbgCmdLine=
MaxRestarts=3
Major=TRUE
WindowName=MioMap
MaxCloseMessages=10
Copiati in radacina cardului programul IGO8 (pe care il gasiti pe torrent sau această versiune ).
Atenţie! Numele folder-ului cât şi al executabil-ului trebuie să fie IGO8
Introduceti cardul in gps dati reset la gps si apoi reporniti. La repornire veti vedea cum se lanseaza in executie noul softul de la IGO8.

Daca intampinati probleme in modatea PNA-ului va stau la dispozitie.

Sursa : smartcomputersnavigation.blogspot & tataieee
*Email: w.tataieee@gmail.com
*PayPal: w.tataieee@yahoo.com
User avatar
tudorel_77
Membru
Posts: 10
Joined: 07 Feb 2015, 21:17
Nume Real: dorin
Nivel cunoştinţe IT: 7

10 Aug 2015, 18:16

Salut. Nu functioneaza. Am facut exact cum ai spus dar nimic . Mai multe detalii se poate ? Linkul cu igo8 nu mai functioneaza
User avatar
tataieee
Administrator
Posts: 3832
Joined: 17 Sep 2014, 17:52
Nume Real: Alexandru Costin
Nivel cunoştinţe IT: 10
Location: Giurgiu; România
Contact:

10 Aug 2015, 18:50

tudorel_77 wrote:Salut. Nu functioneaza. Am facut exact cum ai spus dar nimic . Mai multe detalii se poate ? Linkul cu igo8 nu mai functioneaza
Incearca sa modifici calea in felul urmator:
[Process1]
RelativePath=False
ProcessFile=\\..\sdmmc\IGO8\iGO8.exe
ProcessCmdLine=
ProcessDbgFile=
ProcessDbgCmdLine=
MaxRestarts=3
Major=TRUE
WindowName=MioMap
MaxCloseMessages=10
sau
[Process1]
RelativePath=False
ProcessFile=\\..\My Flash Disk\IGO8\iGO8.exe
ProcessCmdLine=
ProcessDbgFile=
ProcessDbgCmdLine=
MaxRestarts=3
Major=TRUE
WindowName=MioMap
MaxCloseMessages=10
sau
[Process1]
RelativePath=False
ProcessFile=\\..\%SDCARD%\IGO8\iGO8.exe
ProcessCmdLine=
ProcessDbgFile=
ProcessDbgCmdLine=
MaxRestarts=3
Major=TRUE
WindowName=MioMap
MaxCloseMessages=10

Important: sa redenumesti atat folderul cat si executabilul cu numele IGO8
Am corectat link-ul de mai sus de unde poţi downloadat iGO8.
*Email: w.tataieee@gmail.com
*PayPal: w.tataieee@yahoo.com
User avatar
tudorel_77
Membru
Posts: 10
Joined: 07 Feb 2015, 21:17
Nume Real: dorin
Nivel cunoştinţe IT: 7

11 Aug 2015, 11:47

Dar daca pun primo si modific in loc de igo8 o functiona ? Multumesc pentru raspuns
User avatar
tataieee
Administrator
Posts: 3832
Joined: 17 Sep 2014, 17:52
Nume Real: Alexandru Costin
Nivel cunoştinţe IT: 10
Location: Giurgiu; România
Contact:

11 Aug 2015, 12:03

tudorel_77 wrote:Dar daca pun primo si modific in loc de igo8 o functiona ? Multumesc pentru raspuns
da, este ok.
*Email: w.tataieee@gmail.com
*PayPal: w.tataieee@yahoo.com
User avatar
tudorel_77
Membru
Posts: 10
Joined: 07 Feb 2015, 21:17
Nume Real: dorin
Nivel cunoştinţe IT: 7

11 Aug 2015, 16:16

Multumesc
User avatar
tudorel_77
Membru
Posts: 10
Joined: 07 Feb 2015, 21:17
Nume Real: dorin
Nivel cunoştinţe IT: 7

11 Aug 2015, 22:45

Salut. Am incercat toate variantele dar nimic .Dupa restart imiintra in modul de interconectare cu calculatorul. Ce pot face ? In radacina las tot ce are mio sai le mut undeva si raman doar cele 2 fisiere de care amimtesti tu ?
User avatar
tudorel_77
Membru
Posts: 10
Joined: 07 Feb 2015, 21:17
Nume Real: dorin
Nivel cunoştinţe IT: 7

11 Aug 2015, 23:14

Am mai facut ceva si acim ramane blocat pe startul mio poza aia portocalie cu mio
User avatar
tataieee
Administrator
Posts: 3832
Joined: 17 Sep 2014, 17:52
Nume Real: Alexandru Costin
Nivel cunoştinţe IT: 10
Location: Giurgiu; România
Contact:

11 Aug 2015, 23:21

Creati un nou director MioMap in care copiati din directorul original AppStartupSec si appstartupsec.ini . Fisierul din urma appstartupsec.ini il deschideti in format .txt
Tu nu faci ceva corect, urmea tutorialul cap coada si iti o sa functioneze.
*Email: w.tataieee@gmail.com
*PayPal: w.tataieee@yahoo.com
User avatar
tudorel_77
Membru
Posts: 10
Joined: 07 Feb 2015, 21:17
Nume Real: dorin
Nivel cunoştinţe IT: 7

13 Aug 2015, 15:03

spune-mi te rog cum deschid in format txt ? multumesc
Post Reply

Return to “Mio”