TP-LINK Archer C20i

Totul despre Retele (LAN, WAN, TCP-IP, NetBIOS, etc. )
Post Reply
User avatar
tataieee
Administrator
Posts: 3848
Joined: 17 Sep 2014, 17:52
Nume Real: Alexandru Costin
Nivel cunoştinţe IT: 10
Location: Giurgiu; România
Contact:

24 Sep 2014, 21:11

TP-LINK lansează în Romania noul router TP-LINK Archer C20i, bazat pe următoarea generație de tehnologie Wi-Fi, 802.11ac. Noul router se adresează celor care pun accent pe funcţionalitate, dar și pe designul gadgeturilor, se arată într-un comunicat remis Playtech.
Image
Cu viteza wireless de 433Mbps în banda de frecvență liberă de 5GHz și 300Mbps în banda de frecvență de 2,4GHz, TP-LINK Archer C20i oferă flexibilitatea a două rețele dedicate. Aplicațiile simple, precum trimiterea e-mailurilor sau navigarea pe Internet, pot folosi banda de frecvență de 2,4GHz, în timp ce aplicațiile care necesită bandă mare, precum jocurile online sau streamingul video HD, pot folosi banda de frecvență de 5GHz. Mai mult, toate aceste aplicaţii pot funcţiona simultan fără să apară blocaje sau întârzieri.

Archer C20i a fost conceput pentru a avea un aspect contemporan. Eliminarea antenelor externe nu afectează însă acoperirea oferită de router, susțin producătorii. Noul dispozitiv are la bază o tehnologie avansată care asigură un semnal wireless puternic în toate direcțiile, fără întreruperi. Acoperirea este la rândul său îmbunătățită, vitezele crescute menţinându-se şi pe distanțe mai mari, semnalul fiind suficient de puternic pentru a acoperi întreaga casă sau birourile cu suprafețe generoase.

Portul USB multifuncțional permite partajarea de imprimante, documente și fișiere media în întreaga rețea locală sau chiar și la distanță folosind funcțiile de server FTP incluse. În plus, pe lângă instalarea simplă, noul router TP-LINK Archer C20i oferă funcţii avansate de control parental, cu ajutorul cărora părinții sau administratorii de rețea pot stabili politici de restricționare pentru copii sau personal.

TP-LINK Archer C20i va deveni disponibil în oferta magazinelor de specialitate din octombrie cu preţuri începând de la 185.65 lei.

Sursa: playtech.ro
*Email: w.tataieee@gmail.com
*PayPal: w.tataieee@yahoo.com
Post Reply

Return to “Retelistica”