Scurta introducere: backlinkuri

Ghiduri/tutoriale despre seo!
Post Reply
User avatar
tataieee
Administrator
Posts: 3848
Joined: 17 Sep 2014, 17:52
Nume Real: Alexandru Costin
Nivel cunoştinţe IT: 10
Location: Giurgiu; România
Contact:

04 Dec 2014, 21:16

Image
Backlinkurile reprezinta de mult timp un interument important de optimizare pentru motoarele de cautare (SEO). Acestea ajuta la cresterea vizibilitatii uni website pe internet, sporesc valoare unei pagini web si imbunatatesc SERP (Search Engine Ranking Positions). In orice caz, odata cu sporirea numarului de linkuri no follow si cu dezvoltarea complexitatii algoritmilor folositi de principalele motoare de cautare este de datoria specialistilor SEO sa analizeze cat de importante sunt backlinkurile pentru dezvoltarea pe internet. Dar mai ales cum sa obtina si cum sa foloseasca mai eficient aceste back linkuri.
Una peste alta: backlinkurile nu au cum sa dauneze site-ului dv. In schimb obtinerea de backlinkuri va poate aduce mai multe beneficii intr-un timp mult mai scurt decat crearea de continut nou pentru website. Trebuie insa sa tineti cont: cu cat mai mult continut important pe site-ul dv cu atat mai multe cuvinte cheie organice OSE veti avea (Organic Search Engine).
Un aspect foarte important al campaniei de obtinere de backlinkuri este sa va aduceti aminte ca acestea reprezinta doar o parte din intregul scop al marketingului pentru motoarele de cautare. Algoritmul motoarelor de cautare este foarte bine proiectat astfel incat sa detectare orice website de spam cu informatii irelevante. Si, in aceasta situatie, nici un numar de backlink-uri nu o sa va dea unr ank pe prima pagina a rezultatelor de cautare Google.
Exista o singura cale de a descrie cate de importante sunt backlinkurile:
Totalul backlinkurilor = valoarea Page Rank (PR), valoare care la randul ei este folosita ca parte a formulei de calcul pentru pozitia pe care o ocupati pe motoarele de cautare.

Sursa: http://backlinkuri.com/scurta-introducere-backlinkuri/
*Email: w.tataieee@gmail.com
*PayPal: w.tataieee@yahoo.com
Post Reply

Return to “SEO”