Loading...
Dacă eşti vizitator şi vrei să te înregistrezi, apasă aici.

[Tutorial]Blocheaza mesajele SPAM pe Yahoo Mail

» Internet (provideri, abonamente si servicii)
Avatar utilizator
tataieee
Administrator
Mesaje: 3820
Membru din: 17 Sep 2014, 17:52
Țara de origine: Romania
Nume Real: Alexandru Costin
Nivel cunoştinţe IT: 10
Localitate: Giurgiu; România
Vârsta: 25
Contact:
Status: Neconectat

[Tutorial]Blocheaza mesajele SPAM pe Yahoo Mail

Mesajde tataieee » 14 Oct 2014, 20:53

Mail-urile SPAM sunt mesaje nedorite, reclame si mesaje de tip comercial. Unele dintre acestea pot contine virusi si de aceea este cel mai bine sa nu le accesezi. Yahoo va crea pe contul tau de e-mail un dosar special pentru filtrarea acestora, folderul SPAM, insa unele dintre ele trec de filtre si ajung in casuta de mesaje primite, adica Inbox.

Iata ce trebuie sa faci pentru a nu mai primii mesaje de tip SPAM:

1. Intra pe contul de mail folosind website-ul https://mail.yahoo.com.

Imagine


2. In partea dreapta a ferestrei de Yahoo selecteaza cerculetul din imagine si alege Settings (Setari):

Imagine


3. Alege optiunea Security (Securitate):

Imagine


4. In noua fereastra deschisa poti alege cat de des sa iti fie sterse automat mesajele din dosarul SPAM: o data pe saptamana (Once a week), o data la doua saptamani (Every two weeks) sau o data pe luna (Once a month). De preferat este prima optiune: Once a week pentru a sterge mesajele din folder in fiecare saptamana:

Imagine


5. Din coloana cu setari aflata in partea stanga alege optiunea Blocked Adresses (Adrese blocate). In spatiul liber trece adresele de mail de la care stii ca primesti SPAM-uri. Exemplu: website@spam.com:

Imagine


6. Adauga in lista de e-mail-uri blocate folosind butonul Block (Blocheaza) si apoi salveaza modificarile folosind butonul Save:

Imagine


[infobox]Nota: Pentru orice mail de tip SPAM pe care il primesti in Inbox este recomandat sa il blochezi direct folosind butonul SPAM din meniul disponibil atunci cand ai deschis mesajul:[/infobox]

Imagine


Nu uita ca, de fiecare data cand deschizi un mesaj de tip SPAM, esti predispus sa infectezi calculatorul cu un virus, asa ca fa tot posibilul pentru a-ti proteja contul de yahoo mail si pentru a bloca aceste mesaje nedorite. Deoarece dosarul predestinat spamului se goleste automat la anumite intervale de timp, este bine sa verifici ce mailuri vor fi sterse pentru a nu pierde mesajele importante care sunt considerate de Yahoo ca fiind spamuri, dar de care tu poti sa ai nevoie.

Sursa: Blocheaza mesajele SPAM pe Yahoo Mail
*Email: w.tataieee@gmail.com
*PayPal: w.tataieee@yahoo.com

Înapoi la “Internet”

Cine este conectat

Utilizatori ce ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat și 2 vizitatori