Cum se instaleaza AutoMod ?

Întrebări / Probleme / Coduri / Tutoriale .etc
Post Reply
User avatar
tataieee
Administrator
Posts: 3848
Joined: 17 Sep 2014, 17:52
Nume Real: Alexandru Costin
Nivel cunoştinţe IT: 10
Location: Giurgiu; România
Contact:

30 Sep 2014, 17:33

Notă:

1. Nu toate MOD-urile sunt compatibile cu AutoMOD. Verificaţi acest lucru în informaţiile MOD-ului sau luaţi legătura cu autorul acestuia.
2. AutoMod modifica fisierele decat pentru stilurile implicite (prosilver si subSilver2). Pentru alte stiluri va trebuie sa efectuati manual modificarile de cod.

Pentru a instala AutoMOD, mai întâi trebuie să copiaţi fişierele din arhivă în directorul/folderul phpBB3. Mai jos este structura de directoare, care se află în fişierul cu arhiva ZIP a AutoMOD:
Image
Pur şi simplu copiaţi fişierele în directorul rădăcină al forumului (de exemplu, copiaţi în domeniul_tău.ro/folderul_phpbb) şi suprascrieţi folderele, atunci când se specifică de către clientul FTP.
Notă: directorul de dezvoltare, nu mai este necesar şi de ce este acesta nu mai este inclusă în fişierul zip.

După încărcarea pe server a fişierelor, trebuie să rulaţi scriptul de instalare. Acesta se găseşte în directorul /install/. Versiunea 1.0.0-RC3 a adus o îmbunătăţire a procesului de instalare bazată pe UMIL, care este mult mai simplă decât la versiunile anterioare. Pentru instalare mergeţi la http://www.domeniul_tău.ro/folderul_phpbb/install/ şi lansaţi procesul de instalare pentru AutoMOD.

Dacă UMIL va afişa mesajul de succes, înseamnă că AutoMOD a fost instalat cu bine.

Va trebui să setaţi anumiţi parametri ai AutoMOD înainte de a instala primul MOD. Cele mai multe instalări phpBB nu pot folosi metoda de scriere "Directă" (care este implicită) si atunci va trebui să setaţi metoda de scriere "FTP".

Nu uitaţi să ştergeţi folderul install după finalizarea instalării AUTOMOD.
*Email: w.tataieee@gmail.com
*PayPal: w.tataieee@yahoo.com
Post Reply

Return to “HTML, HTML 5, Web Scripting, Index/Intro”