Script Pentru Creare Meniu Drop-Down

Întrebări / Probleme / Coduri / Tutoriale .etc
Post Reply
User avatar
tataieee
Administrator
Posts: 3832
Joined: 17 Sep 2014, 17:52
Nume Real: Alexandru Costin
Nivel cunoştinţe IT: 10
Location: Giurgiu; România
Contact:

29 Sep 2014, 22:02

Image

Code: Select all

<if test="$this->settings['navDropdown']=='yes'">
                    <li class='left'><a href="#" class='ipbmenu' id='primary_extra'>Extra links <img src='{$this->settings['img_url']}/useropts_arrow.png' /></a></li>
                    </if>
                    <if test="$this->settings['defaultMoreDropdown']=='yes'">
                    <li id='nav_other_apps' style='display: none'>
                        <a href='#' class='ipbmenu' id='more_apps'>{$this->lang->words['more_apps']} <img src='{$this->settings['img_url']}/useropts_arrow.png' /></a>
                    </li>
                    </if>
                </ul>
                <if test="$this->settings['defaultMoreDropdown']=='yes'">
			<script type='text/javascript'>
				if( $('primary_nav') ){ ipb.global.activateMainMenu(); }
			</script>
                </if>
			</div>
            
			<if test="$this->settings['navDropdown']=='yes'">
			<ul id='primary_extra_menucontent' class='ipbmenu_content' style='display: none'>
				<li><a href='#'>Extra Link</a></li>
				<li><a href='#'>Extra Link</a></li>
				<li><a href='#'>Extra Link</a></li>
			</ul>
			<script type='text/javascript'>
				new ipb.Menu($('primary_extra'),$('primary_extra_menucontent'));
			</script>
			</if>
            </div>
            </div>
			
            <div class='wrapper'>
*Email: w.tataieee@gmail.com
*PayPal: w.tataieee@yahoo.com
User avatar
tataieee
Administrator
Posts: 3832
Joined: 17 Sep 2014, 17:52
Nume Real: Alexandru Costin
Nivel cunoştinţe IT: 10
Location: Giurgiu; România
Contact:

29 Sep 2014, 22:02

*Email: w.tataieee@gmail.com
*PayPal: w.tataieee@yahoo.com
Post Reply

Return to “HTML, HTML 5, Web Scripting, Index/Intro”