Configuratie PC 2015 - tataieee

Probleme, tutoriale, diverse discuţii.
Post Reply
User avatar
tataieee
Administrator
Posts: 3848
Joined: 17 Sep 2014, 17:52
Nume Real: Alexandru Costin
Nivel cunoştinţe IT: 10
Location: Giurgiu; România
Contact:

31 Jan 2015, 22:47

Bun, să încep:

Placa de baza: http://www.emag.ro/placa-de-baza-gigaby ... E7LB0BBBM/
Procesor: http://www.emag.ro/procesor-intel-174-c ... DHHPLBBBM/
Cooler: http://www.emag.ro/cooler-cpu-noctua-nh ... EN6N2BBBM/
Sursa: http://www.emag.ro/sursa-corsair-cx500m ... DBXP5BBBM/
Memoria ram: http://www.emag.ro/memorie-kingston-hyp ... E5RRKBBBM/ x 2 = 16 GB
Placa video: http://www.emag.ro/placa-video-gigabyte ... DDS4QBBBM/ - este suficienta pentru mine, nu o iau pentru gaming, doar pentru filme.
Carcasa: http://www.emag.ro/carcasa-segotep-sg-g ... D738JBBBM/
Monitor: http://www.emag.ro/monitor-led-philips- ... DP5F4BBBM/
SSD: - am de la PC actual, de 60 GB SATA 3, este suficient pentru Sistemul de Operare.

Total: 3.800 lei :D

Aştept păreri şi sfaturi :)
*Email: w.tataieee@gmail.com
*PayPal: w.tataieee@yahoo.com
User avatar
CoTY
Moderator Global
Posts: 124
Joined: 17 Sep 2014, 20:28
Nume Real: Marian Catalin
Nivel cunoştinţe IT: 10
Location: Balș , OLT , România

01 Feb 2015, 08:29

Pai depinde ce faci cu PC ul ..daca il tii pentru rutina de zi cu zi ( spuneai mai sus pentru filme , media ) cred ca poti iesi ceva mai ieftin !
User avatar
tataieee
Administrator
Posts: 3848
Joined: 17 Sep 2014, 17:52
Nume Real: Alexandru Costin
Nivel cunoştinţe IT: 10
Location: Giurgiu; România
Contact:

01 Feb 2015, 09:21

Doar pentru filme şi lucruri mărunte, atât.
Dacă ar fi să iau această configuraţie oricum ies mai ieftin pentru că nu le iau direct din magazin, am un nene priete la depozit care ma poate ajuta. Prin urmare preţul o să fie mai mic :)
*Email: w.tataieee@gmail.com
*PayPal: w.tataieee@yahoo.com
User avatar
CoTY
Moderator Global
Posts: 124
Joined: 17 Sep 2014, 20:28
Nume Real: Marian Catalin
Nivel cunoştinţe IT: 10
Location: Balș , OLT , România

01 Feb 2015, 09:46

Asa da ..Vrei numai INTEL sau accepti si AMD .. Oricum pentru ce il vrei tu cred ca poti merge foarte bine pe grafica integrata in procesor ..face fata cu brio la filme chiar si jocuri !
User avatar
tataieee
Administrator
Posts: 3848
Joined: 17 Sep 2014, 17:52
Nume Real: Alexandru Costin
Nivel cunoştinţe IT: 10
Location: Giurgiu; România
Contact:

01 Feb 2015, 10:06

Nu mă înteleg cu AMD-ul, nu îmi place.
Tu ce crezi... 8 GB ram ar ajunge? sau odată ce fac o investitie sa o fac asa cum trebuie si sa iau 16 GB ?
*Email: w.tataieee@gmail.com
*PayPal: w.tataieee@yahoo.com
User avatar
CoTY
Moderator Global
Posts: 124
Joined: 17 Sep 2014, 20:28
Nume Real: Marian Catalin
Nivel cunoştinţe IT: 10
Location: Balș , OLT , România

03 Feb 2015, 17:21

Uite aici dupe ce am vorbit cu tine la telefon . cu monitor de 27 "
Image
User avatar
tataieee
Administrator
Posts: 3848
Joined: 17 Sep 2014, 17:52
Nume Real: Alexandru Costin
Nivel cunoştinţe IT: 10
Location: Giurgiu; România
Contact:

03 Feb 2015, 18:17

Arată mai bine aşa :)
Te anunţ când am lista cu piesele de la depozit şi atunci vedem ce şi cum :)
*Email: w.tataieee@gmail.com
*PayPal: w.tataieee@yahoo.com
User avatar
yodey
Moderator
Posts: 300
Joined: 04 Jan 2015, 10:05
Nume Real: Andrei
Location: Iasi

04 Feb 2015, 19:33

tataieee wrote:Nu mă înteleg cu AMD-ul, nu îmi place.
Tu ce crezi... 8 GB ram ar ajunge? sau odată ce fac o investitie sa o fac asa cum trebuie si sa iau 16 GB ?
Iti ajunge 8Gb ram, daca va fi nevoie sa mai investesti e bine venit, cat despre procesor mergi pe intel!
Nu merge pe unde te duce drumul, mergi pe unde nu există drum şi lasă o urmă...
User avatar
CoTY
Moderator Global
Posts: 124
Joined: 17 Sep 2014, 20:28
Nume Real: Marian Catalin
Nivel cunoştinţe IT: 10
Location: Balș , OLT , România

05 Feb 2015, 09:55

Asta este configuratia Pc ului meu fara monitor ... Daca te uiti atent la componente observi ca daca pe viitor as schimba Procesorul si placa de baza pentru un UPGRADE .. restul componentelor ar face fata cu brio ... ;)
Image
User avatar
SteveW
Membru
Posts: 47
Joined: 01 Jun 2015, 15:27
Nume Real: Stefan
Nivel cunoştinţe IT: 6

06 Jun 2015, 13:25

La bugetul asta, ar fi mers mai bine un laptop http://www.emag.ro/laptop-asus-cu-proce ... D3SGRBBBM/ caruia i-ai adauga un SSD in loc de unitate optica :)
Post Reply

Return to “My Computer/Laptop”