Loading...
Dacă eşti vizitator şi vrei să te înregistrezi, apasă aici.

Problema usb la tablete

Discuţii/ştiri/review-uri despre tablete.
Avatar utilizator
serpe66
Membru
Mesaje: 1
Membru din: 13 Apr 2015, 20:07
Țara de origine: Romania
Nume Real: Florin
Nivel cunoştinţe IT: 5
Status: Neconectat

Problema usb la tablete

Mesajde serpe66 » 13 Apr 2015, 20:19

Am observat o problema comuna la multe tablete care citesc sticku-uri de memorie usb prin cablu otg si anume ca se defecteaza partea de mount usb (ramane dezactivat)....nu mai recunoaste stick-urile pe usb......incarcarea si legarea la pc functioneaza...am patit la 2 tablete pana acuma....stie cineva daca e un defect ce se poate repara sau e dusa functia definitiv?....am incercat si resoftarea si nu s-a rezolvat problema...deci asta nu e o solutie...ma uitam la filme de pe usb si nu mai pot...una din tablete e de la orange...le-am dat-o in garantie, au resoftat-o dar tot nu merge...o sa o duc inapoi , dar ideea e ca sa stiu ce sa cer data viitoare : reparatie sau inlocuire?

Avatar utilizator
tataieee
Administrator
Mesaje: 3808
Membru din: 17 Sep 2014, 17:52
Țara de origine: Romania
Nume Real: Alexandru Costin
Nivel cunoştinţe IT: 10
Localitate: Giurgiu; România
Vârsta: 25
Contact:
Status: Neconectat

Re: Problema usb la tablete

Mesajde tataieee » 13 Apr 2015, 22:10

serpe66 scrie:Am observat o problema comuna la multe tablete care citesc sticku-uri de memorie usb prin cablu otg si anume ca se defecteaza partea de mount usb (ramane dezactivat)....nu mai recunoaste stick-urile pe usb......incarcarea si legarea la pc functioneaza...am patit la 2 tablete pana acuma....stie cineva daca e un defect ce se poate repara sau e dusa functia definitiv?....am incercat si resoftarea si nu s-a rezolvat problema...deci asta nu e o solutie...ma uitam la filme de pe usb si nu mai pot...una din tablete e de la orange...le-am dat-o in garantie, au resoftat-o dar tot nu merge...o sa o duc inapoi , dar ideea e ca sa stiu ce sa cer data viitoare : reparatie sau inlocuire?


Salut,

Dacă resoftarea nu ajută la nimic atunci problema pare să fie hardware, nu soft. In cezul acesta recomand inlocuirea tabletei, sincer sa iti spun nu am mai intalnit acest caz pana acum, o sa arunc o privire "pe net" si te ţin la curent.
*Email: w.tataieee@gmail.com
*PayPal: w.tataieee@yahoo.com

Avatar utilizator
iustinteo
Membru
Mesaje: 3
Membru din: 25 Apr 2015, 03:26
Țara de origine: Romania
Nume Real: Teodoru Iustinian
Nivel cunoştinţe IT: 10
Localitate: Galati
Vârsta: 56
Contact:
Status: Neconectat

Re: Problema usb la tablete

Mesajde iustinteo » 25 Apr 2015, 03:57

Tableta dumitale este roota-ta ?
Dacă nu ai acces la sistemul de operare Android (tableta nu a fost root-ata) , este mai probabil sa apără un defect hardware . Nu ai precizat ce versiune de Android ruleaza pe tableta si ce model este . Fiecare versiune a sistemului de operare Android are bugs . De asemeni sper ca ai verificat separat cablul OTG si stick-ul.
Daca are root se pot rula diagnostice si se pot corecta problemele . Exista un app: p2p adb.apk făcut de Koss (xda-developers.com) care permite legarea a dispozitive Android prin direct prin cablu OTG .Unul are apk-ul instalat (dispozitiv master), iar celalalt este cel studiat.Este un hack care permite intrarea in acel dispozitiv android , instalare , copiere de date, rulari de diagnostice ,etc.


Înapoi la “Tablete”

Cine este conectat

Utilizatori ce ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat și 2 vizitatori