Problema usb la tablete

Discuţii/ştiri/review-uri despre tablete.
Post Reply
User avatar
serpe66
Membru
Posts: 1
Joined: 13 Apr 2015, 20:07
Nume Real: Florin
Nivel cunoştinţe IT: 5

13 Apr 2015, 20:19

Am observat o problema comuna la multe tablete care citesc sticku-uri de memorie usb prin cablu otg si anume ca se defecteaza partea de mount usb (ramane dezactivat)....nu mai recunoaste stick-urile pe usb......incarcarea si legarea la pc functioneaza...am patit la 2 tablete pana acuma....stie cineva daca e un defect ce se poate repara sau e dusa functia definitiv?....am incercat si resoftarea si nu s-a rezolvat problema...deci asta nu e o solutie...ma uitam la filme de pe usb si nu mai pot...una din tablete e de la orange...le-am dat-o in garantie, au resoftat-o dar tot nu merge...o sa o duc inapoi , dar ideea e ca sa stiu ce sa cer data viitoare : reparatie sau inlocuire?
User avatar
tataieee
Administrator
Posts: 3848
Joined: 17 Sep 2014, 17:52
Nume Real: Alexandru Costin
Nivel cunoştinţe IT: 10
Location: Giurgiu; România
Contact:

13 Apr 2015, 22:10

serpe66 wrote:Am observat o problema comuna la multe tablete care citesc sticku-uri de memorie usb prin cablu otg si anume ca se defecteaza partea de mount usb (ramane dezactivat)....nu mai recunoaste stick-urile pe usb......incarcarea si legarea la pc functioneaza...am patit la 2 tablete pana acuma....stie cineva daca e un defect ce se poate repara sau e dusa functia definitiv?....am incercat si resoftarea si nu s-a rezolvat problema...deci asta nu e o solutie...ma uitam la filme de pe usb si nu mai pot...una din tablete e de la orange...le-am dat-o in garantie, au resoftat-o dar tot nu merge...o sa o duc inapoi , dar ideea e ca sa stiu ce sa cer data viitoare : reparatie sau inlocuire?
Salut,

Dacă resoftarea nu ajută la nimic atunci problema pare să fie hardware, nu soft. In cezul acesta recomand inlocuirea tabletei, sincer sa iti spun nu am mai intalnit acest caz pana acum, o sa arunc o privire "pe net" si te ţin la curent.
*Email: w.tataieee@gmail.com
*PayPal: w.tataieee@yahoo.com
User avatar
iustinteo
Membru
Posts: 3
Joined: 25 Apr 2015, 03:26
Nume Real: Teodoru Iustinian
Nivel cunoştinţe IT: 10
Location: Galati
Contact:

25 Apr 2015, 03:57

Tableta dumitale este roota-ta ?
Dacă nu ai acces la sistemul de operare Android (tableta nu a fost root-ata) , este mai probabil sa apără un defect hardware . Nu ai precizat ce versiune de Android ruleaza pe tableta si ce model este . Fiecare versiune a sistemului de operare Android are bugs . De asemeni sper ca ai verificat separat cablul OTG si stick-ul.
Daca are root se pot rula diagnostice si se pot corecta problemele . Exista un app: p2p adb.apk făcut de Koss (xda-developers.com) care permite legarea a dispozitive Android prin direct prin cablu OTG .Unul are apk-ul instalat (dispozitiv master), iar celalalt este cel studiat.Este un hack care permite intrarea in acel dispozitiv android , instalare , copiere de date, rulari de diagnostice ,etc.
Post Reply

Return to “Tablete”