[Tutorial]Devirusare cu programul antivirus Avira FREE

Aici discutăm tot ce ţine de Antiviruşi şi Viruşi.
Post Reply
User avatar
tataieee
Administrator
Posts: 3848
Joined: 17 Sep 2014, 17:52
Nume Real: Alexandru Costin
Nivel cunoştinţe IT: 10
Location: Giurgiu; România
Contact:

18 Oct 2014, 09:53

[infobox]Download Avira Free 2015[/infobox]
Daca esti in cautarea unei solutii gratuite si eficiente impotriva virusilor, programul antivirus Avira este o alegere potrivita. Avira Antivirus este un program pentru devirusarea si protectia calculatorului foarte apreciat de utilizatori si poate detecta cu usurinta virusii, trojanii, programele malicioase. De asemenea, poate oferi si protectie pentru si casuta de e-mail.

Pentru a realiza o devirusare a calculatorului tau folosind programul antivirus Avira, trebuie sa urmezi cativa pasi simpli:

Pasul 1. Deschide programul antivirus Avira. Inainte de a incepe devirusarea propriu-zisa, apasa butonul Start update, pentru a te asigura ca baza de date cu virusi este actualizata:
Image
Pasul 2. Din meniul PC Protection, alege System Scanner. Din optiunile afisate, alege locatia pe care vrei sa o scanezi pentru devirusarea cu programul antivirus Avira si apoi apasa Start Scan sau tasta F3:
Image
Pasul 3. Asteapta ca programul antivirus Avira sa termine scanarea locatiei alese:
Image
Pasul 4. In momentul in care programul antivirus Avira gaseste un virus, veti fi notificat printr-un mesaj intr-o fereastra noua. Alege ce actiune sa intreprinsa programul antivirus Avira si apoi apasa butonul Apply now:
Image
Pasul 5. Odata ce virusii au fost eliminati din sistem, vei primi un raport al devirusarii calculatorului cu programul antivirus Avira. Dupa ce ai vizualizat raportul, apasa butonul Close pentru a inchide aplicatia:
Image
Felicitari, ai reusit cu succes sa iti devirusezi calculatorul cu programul antivirus Avira. De acum te poti bucura de protectie si siguranta in mediul online si offline pentru calculatorul tau.

[infobox]Nota: Acest exemplu a fost creat folosind Windows XP si Google Chrome. Daca folosesti alt sistem de operare si/sau browser, anumiti pasi pot sa difere intr-o oarecare masura, dar raman valabili.[/infobox]
Sursa: https://www.ultranetworks.ro/solutii-it ... avira.html
*Email: w.tataieee@gmail.com
*PayPal: w.tataieee@yahoo.com
User avatar
rotyta
Membru
Posts: 42
Joined: 03 Nov 2014, 21:21
Nume Real: florian
Nivel cunoştinţe IT: 5
Location: constanta

07 Feb 2017, 19:55

cu respect te-as ruga daca se poate sa-mi spui parerea ta ca si un avansat in domeniu it,virusi,,antivirusi...avira pro versiunea 15 pe win 7 este bun sau ce parere ai tu despre acest antivirus cu licenta <de pe net licenta>multumesc de eventualul raspuns
User avatar
RazvanCosta
Moderator
Posts: 203
Joined: 06 Feb 2017, 15:24
Nume Real: Razvan Constantin
Nivel cunoştinţe IT: 5

07 Feb 2017, 20:39

Eu de vreo 10 ani folosesc antivirusul Norton si reinoiesc abonamentul an de an. Pana acum nu am avut absolut nici o problema cu virusi sau alte chestii. Pe langa acest antivirus folosesc de 2-3 ani Malwarebytes (produs de IObit) care este free (14 zile de proba pentru versiunea PRO).
Post Reply

Return to “Antivirusi si virusi”