Probleme care au fost pana acum:
1. O mica pata de ulei care aparea dupa 500 km parcursi:
Pentru identificarea problemei am fost nevoit sa merg la un service bun, constatarea a facut 100 lei iar raspunsul a fost: pata te ulei provine de la un oring - cablaj injectoare care trebuie inlocuit.
Problema s-a rezolvat in felul urmator: s-a demontat mufa de la cablajul injectoare - si scos afara din capacul motor corpul unde era acel oring "batran" iar cu ajutorul unei solutii numita
mastic am format o garnitura si am pus la loc cablajul si mufa, pata de ulei a disparut.
2. Rulment stânga - spate; uruitul pe care il producea nu-l mai puteam acoperi cu muzica din masina... asa ca am fost nevoie sa-l schimb. Am pus rulment de origine 500 lei.
3. Dupa
remapare am constat ca pierdeam o puterea mare intre 1200-2000 ture din cauza clapei egr. Am anulat clapa egr la baietii unde am facut
remaparea / anulat fizit si soft.
Am incercuit in prima poza piesa in intregime iar a 2-a poza reprezinta locul pe unde pierdea gazele.
Masina se comporta mult mai bine, trage de la 1000 ture foarte bine doar ca odata cu aceasta putere a crescut putin si consumul.