Merita sa folosesti un stick USB ca RAM?

Totul despre partea hardware.
User avatar
tataieee
Administrator
Posts: 3832
Joined: 17 Sep 2014, 17:52
Nume Real: Alexandru Costin
Nivel cunoştinţe IT: 10
Location: Giurgiu; România
Contact:

19 Nov 2014, 20:25

[infobox]3. Trebuie să ai în BIOS - enable memory remap feature (dacă ai opțiunea, dacă nu, este o problemă)
4. Verifici dacă PAE este într-adevăr activat - BCDEdit /set PAE forceenable in Command prompt.[/infobox]

Verifică şi ce ţi-am spus mai sus.
Procesorul este ok.
*Email: w.tataieee@gmail.com
*PayPal: w.tataieee@yahoo.com
User avatar
rotyta
Membru
Posts: 42
Joined: 03 Nov 2014, 21:21
Nume Real: florian
Nivel cunoştinţe IT: 5
Location: constanta

19 Nov 2014, 20:49

Image
User avatar
tataieee
Administrator
Posts: 3832
Joined: 17 Sep 2014, 17:52
Nume Real: Alexandru Costin
Nivel cunoştinţe IT: 10
Location: Giurgiu; România
Contact:

19 Nov 2014, 21:02

Punctul nr 3 l-ai verificat?
*Email: w.tataieee@gmail.com
*PayPal: w.tataieee@yahoo.com
User avatar
rotyta
Membru
Posts: 42
Joined: 03 Nov 2014, 21:21
Nume Real: florian
Nivel cunoştinţe IT: 5
Location: constanta

19 Nov 2014, 21:07

sincer nu stiu sa umblu in bios sa verific intru dar nu am dat de cea ce spui tu placa de baza .model GIGABYTE GA-F2A55M-DS2 dar o reinstalare de win ar rezolva problema? :(( :YMHUG: sa fie dupa la registri din cauza virusilor ca sti ca am avut probleme mersi
User avatar
tataieee
Administrator
Posts: 3832
Joined: 17 Sep 2014, 17:52
Nume Real: Alexandru Costin
Nivel cunoştinţe IT: 10
Location: Giurgiu; România
Contact:

19 Nov 2014, 21:15

rotyta wrote:sincer nu stiu sa umblu in bios sa verific intru dar nu am dat de cea ce spui tu placa de baza .model GIGABYTE GA-F2A55M-DS2 dar o reinstalare de win ar rezolva problema? :(( :YMHUG: sa fie dupa la registri din cauza virusilor ca sti ca am avut probleme mersi

[infobox]The Advanced Chipset Setup menu holds only the Memory Remap Feature setting:
Image[/infobox]

Ceva asemănător trebuie să ai. Dacă nu ai acestă opţiune nu ai ce face, dacă ai opţiunea pe DISABLE dăi ENABLED.
Reinstalarea de windows nu ajută cu nimic, odată ce BIOS-ul tău nu ştie/nu poate să citească toţi GB de ram nu poţi face nimic.

Sincer eu nu cred că ai nevoie de tot cei 4 GB, în prezent beneficiezi de 3 GB ceea ce este suficient.
*Email: w.tataieee@gmail.com
*PayPal: w.tataieee@yahoo.com
User avatar
rotyta
Membru
Posts: 42
Joined: 03 Nov 2014, 21:21
Nume Real: florian
Nivel cunoştinţe IT: 5
Location: constanta

19 Nov 2014, 21:42

dar ok cum spui tu dar procesorul are 1core ceilalti 3core unde ar putea fi de nu-i vede si 1g ram sa dispara asa fara urma ..am incercat in bios dar nu m-am descurcat sa scot bateria de bios ar ajuta? sa revina la setarile standard din fabrica :((
User avatar
rotyta
Membru
Posts: 42
Joined: 03 Nov 2014, 21:21
Nume Real: florian
Nivel cunoştinţe IT: 5
Location: constanta

21 Nov 2014, 20:42

cu respect am rezolvat problema ...instalare win pe curat adica am curatat tot ce era pe hard si totul ok ..inca odata vreau sa-ti multumesc pentru ajutorul acordat ..sa fi sanatos si mult noroc
User avatar
tataieee
Administrator
Posts: 3832
Joined: 17 Sep 2014, 17:52
Nume Real: Alexandru Costin
Nivel cunoştinţe IT: 10
Location: Giurgiu; România
Contact:

22 Nov 2014, 08:24

Sa inteleg ca ai reinstalat sistemul de operare si problema cu ramul si cpu-ul au disparut? Acum ti le vede normal pe toate?
*Email: w.tataieee@gmail.com
*PayPal: w.tataieee@yahoo.com
User avatar
rotyta
Membru
Posts: 42
Joined: 03 Nov 2014, 21:21
Nume Real: florian
Nivel cunoştinţe IT: 5
Location: constanta

22 Nov 2014, 15:52

da pe bune .vorbesc serios asta m-ia spus un baiat care l-am intilnit la munca la mine ..vorbeam cu un coleg de problema mea cu calculatoru si intimplator a auzit si s-a oferit sa ma invete ce sa fac si acum este ok
User avatar
tataieee
Administrator
Posts: 3832
Joined: 17 Sep 2014, 17:52
Nume Real: Alexandru Costin
Nivel cunoştinţe IT: 10
Location: Giurgiu; România
Contact:

22 Nov 2014, 16:08

Inseamna ca sistemul de operare care il aveai ca mi-ai facut printscreen mie nu era ok. Ma bucur ca ai rezolvat!
*Email: w.tataieee@gmail.com
*PayPal: w.tataieee@yahoo.com
Post Reply

Return to “Hardware”