Problema procesor Dual Core E5400

Totul despre partea hardware.
Post Reply
ixpert92
Membru
Posts: 70
Joined: 15 Nov 2014, 22:37
Nume Real: Iulian
Nivel cunoştinţe IT: 5

01 Dec 2014, 10:48

1. Am procesor Pentium Dual Core E5400. Cand se aprinde PC-ul in loc de "Intel Pentium Dual core E5400 2.7GHz", scrie:

Image

In Windows 7 (32bit) arata corect adica "Intel Pentium Dual core E5400 2.7GHz"
User avatar
tataieee
Administrator
Posts: 3832
Joined: 17 Sep 2014, 17:52
Nume Real: Alexandru Costin
Nivel cunoştinţe IT: 10
Location: Giurgiu; România
Contact:

01 Dec 2014, 11:03

Să înţeleg că doar la pornire nu îţi afişează corect? În Windows este ok ?
*Email: w.tataieee@gmail.com
*PayPal: w.tataieee@yahoo.com
ixpert92
Membru
Posts: 70
Joined: 15 Nov 2014, 22:37
Nume Real: Iulian
Nivel cunoştinţe IT: 5

01 Dec 2014, 11:06

Da
ixpert92
Membru
Posts: 70
Joined: 15 Nov 2014, 22:37
Nume Real: Iulian
Nivel cunoştinţe IT: 5

01 Dec 2014, 11:12

Mentionez ca am facut niste setari din Windows:
1. msconfig
2. boot
3. advanced options
4. bifat number of processors: 2
5. bifat maximum memory
User avatar
tataieee
Administrator
Posts: 3832
Joined: 17 Sep 2014, 17:52
Nume Real: Alexandru Costin
Nivel cunoştinţe IT: 10
Location: Giurgiu; România
Contact:

01 Dec 2014, 11:12

Aruncă o provire peste aceste setari de bios.
*Email: w.tataieee@gmail.com
*PayPal: w.tataieee@yahoo.com
User avatar
CoTY
Moderator Global
Posts: 124
Joined: 17 Sep 2014, 20:28
Nume Real: Marian Catalin
Nivel cunoştinţe IT: 10
Location: Balș , OLT , România

01 Dec 2014, 11:50

Daca ai 4 sloturi pentru RAM schimba-le din dual chanel ... pune-le pe culori diferite .. sau pe primele 2 sloturi ....
ixpert92
Membru
Posts: 70
Joined: 15 Nov 2014, 22:37
Nume Real: Iulian
Nivel cunoştinţe IT: 5

01 Dec 2014, 14:12

Are doar 2 sloturi. Uite si configuratia procesorului conform Speccy, care arata frecventele nucleelor de 1,2 fiecare:
Image Si configuratia placii de baza:
Image
Last edited by tataieee on 01 Dec 2014, 14:19, edited 1 time in total.
Reason: aranjare
User avatar
tataieee
Administrator
Posts: 3832
Joined: 17 Sep 2014, 17:52
Nume Real: Alexandru Costin
Nivel cunoştinţe IT: 10
Location: Giurgiu; România
Contact:

28 Dec 2014, 20:47

Ai încercat să faci un update la bios?
*Email: w.tataieee@gmail.com
*PayPal: w.tataieee@yahoo.com
ixpert92
Membru
Posts: 70
Joined: 15 Nov 2014, 22:37
Nume Real: Iulian
Nivel cunoştinţe IT: 5

28 Dec 2014, 22:47

Am rezolvat cu Throttle Stop. E o problema de compatibilitate intre placa de baza si procesor. Datorita softului procesorul functioneaza optim. M-au ajutat baietii de pe Filelist :)
Image
User avatar
tataieee
Administrator
Posts: 3832
Joined: 17 Sep 2014, 17:52
Nume Real: Alexandru Costin
Nivel cunoştinţe IT: 10
Location: Giurgiu; România
Contact:

29 Dec 2014, 12:13

Ma bucur că ai putut rezolva, toate bune :)
*Email: w.tataieee@gmail.com
*PayPal: w.tataieee@yahoo.com
Post Reply

Return to “Hardware”