Eroare la copiere pe USB

Totul despre partea hardware.
Post Reply
ixpert92
Membru
Posts: 70
Joined: 15 Nov 2014, 22:37
Nume Real: Iulian
Nivel cunoştinţe IT: 5

27 Nov 2014, 17:02

Cand vreau sa copiez ceva pe si de pe stick (Kingston Data Traveler 32GB - USB 2.0) imi da eroarea de mai jos; nu merge nici dupa repetate formatari. Am formatat in fat, apoi in ntfs, apoi iar in fat :-W

Image
User avatar
tataieee
Administrator
Posts: 3832
Joined: 17 Sep 2014, 17:52
Nume Real: Alexandru Costin
Nivel cunoştinţe IT: 10
Location: Giurgiu; România
Contact:

27 Nov 2014, 19:51

Aruncă o privire aici!
*Email: w.tataieee@gmail.com
*PayPal: w.tataieee@yahoo.com
ixpert92
Membru
Posts: 70
Joined: 15 Nov 2014, 22:37
Nume Real: Iulian
Nivel cunoştinţe IT: 5

27 Nov 2014, 21:28

Nu functioneaza metodele explicate. Prima metoda se refera la un update (KB949073) pe care l-am descarcat dar nu e functional pentru ca e pentru vista. A doua metoda este cu editarea registrului care la fel nu functioneaza. O fi de la drepturile de admin? Of
User avatar
tataieee
Administrator
Posts: 3832
Joined: 17 Sep 2014, 17:52
Nume Real: Alexandru Costin
Nivel cunoştinţe IT: 10
Location: Giurgiu; România
Contact:

27 Nov 2014, 22:16

Posibil, schimbă parola dăi un rr la pc şi încearcă iar :|
*Email: w.tataieee@gmail.com
*PayPal: w.tataieee@yahoo.com
ixpert92
Membru
Posts: 70
Joined: 15 Nov 2014, 22:37
Nume Real: Iulian
Nivel cunoştinţe IT: 5

27 Nov 2014, 23:30

Rezolvat :D
Formatarea normala nu ajuta cu nimic. L-am formatat cu HP USB Disk si merge brici; asta e a doua oara cand acest softulet ma scoate din necazuri (prima data nu imi recunostea toata dimensiunea stick-ului)
Mersi pentru timpul acordat
User avatar
tataieee
Administrator
Posts: 3832
Joined: 17 Sep 2014, 17:52
Nume Real: Alexandru Costin
Nivel cunoştinţe IT: 10
Location: Giurgiu; România
Contact:

28 Nov 2014, 07:59

Ma bucur ca ai rezolvat. Toate bune :YMHUG:
*Email: w.tataieee@gmail.com
*PayPal: w.tataieee@yahoo.com
Post Reply

Return to “Hardware”