Internet Explorer 11

Totul despre partea software.
Post Reply
ixpert92
Membru
Posts: 70
Joined: 15 Nov 2014, 22:37
Nume Real: Iulian
Nivel cunoştinţe IT: 5

08 Jan 2015, 23:37

De fiecare data cand intru in IE11 imi apare acelasi dialog

Image

Din optiuni am setat deja google ca si pagina principala, in setari la Search providers este setat tot google
User avatar
CoTY
Moderator Global
Posts: 124
Joined: 17 Sep 2014, 20:28
Nume Real: Marian Catalin
Nivel cunoştinţe IT: 10
Location: Balș , OLT , România

09 Jan 2015, 06:13

ia incearca sa nu mai stergi istoricul din IE sau cu ccleaner sa vezi iti mai apare ? :d
ixpert92
Membru
Posts: 70
Joined: 15 Nov 2014, 22:37
Nume Real: Iulian
Nivel cunoştinţe IT: 5

09 Jan 2015, 13:51

da, si dupa curatare arata la fel. Incercati si voi voua cum va arata?
User avatar
tataieee
Administrator
Posts: 3848
Joined: 17 Sep 2014, 17:52
Nume Real: Alexandru Costin
Nivel cunoştinţe IT: 10
Location: Giurgiu; România
Contact:

09 Jan 2015, 13:53

[quote="ixpert92"]da, si dupa curatare arata la fel. Incercati si voi voua cum va arata?[/quote]

Si daca nu "cureti" iti mai apare?
Una peste alta iti recomand sa folosesti Firefox ca brower, pe IE s-ar putea sa ai unele probleme cu partea grafica la multe site-uri.
*Email: w.tataieee@gmail.com
*PayPal: w.tataieee@yahoo.com
ixpert92
Membru
Posts: 70
Joined: 15 Nov 2014, 22:37
Nume Real: Iulian
Nivel cunoştinţe IT: 5

09 Jan 2015, 18:45

nici nu il foloseam :p , inseamna ca este un bug specific micro$$oft la care nu ii vor gasi vreodata rezolvare. Dupa cum se vede IE evolueaza la fel de greu ca si Romania :))
User avatar
Syncr0n
Tehnician Forum
Posts: 152
Joined: 17 Sep 2014, 19:42
Nume Real: Sava Sebastian
Nivel cunoştinţe IT: 9
Location: Râmnicu Vâlcea
Contact:

09 Jan 2015, 20:06

Dai OK si nu iti mai apare.
https://ssebastian.ro/
ixpert92
Membru
Posts: 70
Joined: 15 Nov 2014, 22:37
Nume Real: Iulian
Nivel cunoştinţe IT: 5

10 Jan 2015, 00:02

Syncr0n wrote:Dai OK si nu iti mai apare.
degeaba dai ok, apare de fiecare data
User avatar
abydumi
Membru
Posts: 13
Joined: 16 Jan 2015, 10:45
Nume Real: dumitrescu
Nivel cunoştinţe IT: 6

16 Jan 2015, 12:17

dezinstaleaza-l si instaleaza-l din nou!
User avatar
CoTY
Moderator Global
Posts: 124
Joined: 17 Sep 2014, 20:28
Nume Real: Marian Catalin
Nivel cunoştinţe IT: 10
Location: Balș , OLT , România

17 Jan 2015, 00:08

abydumi wrote:dezinstaleaza-l si instaleaza-l din nou!
Daca esti amabil cand ai timp sa ne arati cum se dezinstaleaza Internet Explorer !
User avatar
bloodhand
Membru
Posts: 55
Joined: 15 Jan 2015, 08:56
Nivel cunoştinţe IT: 10

23 Jun 2015, 09:02

In Windows 7, singura varianta este sa apesi "No thanks", urmand sa nu mai apara pana se inregistreaza noi cookie-uri, probabil dupa 24h sau ceva de genul. Incearca din CCleaner sa bagi la exceptii cookie-urile de la google.com/ro. La fel face si pe HTML5 la YouTube. Daca setezi sa foloseasca default HTML5 player, n-o sa tina minte decat o perioada de timp, sau cand stergi istoricul cu CCleaner. Poti pune si cookie-urile de Youtube la exceptii.

Doar pe Windows 7 face asa si cred ca e un bug. La fel cum nici HTML5-ul de YouTube nu intra default, in locul lui Flash Player. In Windows 8.1 sau 10, nu face asa ceva. Testat.
Post Reply

Return to “Software”