iGO Primo 2016 pe 2drive.serioux

» Totul despre Navigaţiile GPS
User avatar
tataieee
Administrator
Posts: 3848
Joined: 17 Sep 2014, 17:52
Nume Real: Alexandru Costin
Nivel cunoştinţe IT: 10
Location: Giurgiu; România
Contact:

20 Jul 2016, 22:28

Am cumparat doua bucati Serioux de la emag: http://www.emag.ro/sistem-de-navigatie- ... DC60M3BBM/ - intalarea de iGO Primo a decurs foarte bine, full europa. Un gps din gama 2016 foarte rapid cu un desing placut.
Image
Image
Image
*Email: w.tataieee@gmail.com
*PayPal: w.tataieee@yahoo.com
User avatar
leugras
Membru
Posts: 1
Joined: 07 Feb 2017, 17:18
Nume Real: florin pavel
Nivel cunoştinţe IT: 5

07 Feb 2017, 17:22

Salut am cumparat si eu acest gps
De unde pot face rost de harti (KITUL IGO)
User avatar
tataieee
Administrator
Posts: 3848
Joined: 17 Sep 2014, 17:52
Nume Real: Alexandru Costin
Nivel cunoştinţe IT: 10
Location: Giurgiu; România
Contact:

07 Feb 2017, 17:35

Salutare,
Soft-ul il gasesti aici!
Hartile le gasesti aici!

Daca intampini probleme nu ezita sa postezi in acest topic :)
*Email: w.tataieee@gmail.com
*PayPal: w.tataieee@yahoo.com
User avatar
nelub61
Membru
Posts: 5
Joined: 14 Feb 2017, 19:32
Nume Real: BRINZAN ION
Nivel cunoştinţe IT: 9

15 Feb 2017, 21:55

SALUTARE, am cumparat si eu 2DRIVE si am instalat softul descris mai sus dar nu-mi vede satelitii. Ce e de facut ?
User avatar
tataieee
Administrator
Posts: 3848
Joined: 17 Sep 2014, 17:52
Nume Real: Alexandru Costin
Nivel cunoştinţe IT: 10
Location: Giurgiu; România
Contact:

15 Feb 2017, 22:06

nelub61 wrote:SALUTARE, am cumparat si eu 2DRIVE si am instalat softul descris mai sus dar nu-mi vede satelitii. Ce e de facut ?
Citeste ->> viewtopic.php?f=107&t=114
*Email: w.tataieee@gmail.com
*PayPal: w.tataieee@yahoo.com
User avatar
nelub61
Membru
Posts: 5
Joined: 14 Feb 2017, 19:32
Nume Real: BRINZAN ION
Nivel cunoştinţe IT: 9

15 Feb 2017, 23:02

Am incercat, nu vrea.
User avatar
tataieee
Administrator
Posts: 3848
Joined: 17 Sep 2014, 17:52
Nume Real: Alexandru Costin
Nivel cunoştinţe IT: 10
Location: Giurgiu; România
Contact:

16 Feb 2017, 07:29

nelub61 wrote:Am incercat, nu vrea.
Ai iesit afara cu el si tot nu vrea?
*Email: w.tataieee@gmail.com
*PayPal: w.tataieee@yahoo.com
User avatar
nelub61
Membru
Posts: 5
Joined: 14 Feb 2017, 19:32
Nume Real: BRINZAN ION
Nivel cunoştinţe IT: 9

16 Feb 2017, 20:02

Am incercat, nu vrea.Nu vrea nici afara.
User avatar
nelub61
Membru
Posts: 5
Joined: 14 Feb 2017, 19:32
Nume Real: BRINZAN ION
Nivel cunoştinţe IT: 9

16 Feb 2017, 20:10

Am un Waytec care prinde satelitii din apartament dar are bateria terminata si este mic. Am cumparat ieri acest 2Drive si nu vrea cu nici un soft, incarca hartile dar nu se poate conecta la sateliti. Aveti vreo idee cu ce e de facut ? Daca intru pe Samsung S5 pe IGO se conecteaza din casa. Asta care are WIN CE 6.0 nu vrea.
User avatar
tataieee
Administrator
Posts: 3848
Joined: 17 Sep 2014, 17:52
Nume Real: Alexandru Costin
Nivel cunoştinţe IT: 10
Location: Giurgiu; România
Contact:

16 Feb 2017, 20:39

nelub61 wrote:Am un Waytec care prinde satelitii din apartament dar are bateria terminata si este mic. Am cumparat ieri acest 2Drive si nu vrea cu nici un soft, incarca hartile dar nu se poate conecta la sateliti. Aveti vreo idee cu ce e de facut ? Daca intru pe Samsung S5 pe IGO se conecteaza din casa. Asta care are WIN CE 6.0 nu vrea.
Retur, am patit si eu la fel, defept din fabricare :) nu iti mai bate capul cu el ca nu o sa reusesti nimic, trimite-l inapoi si cere altul nou :)
*Email: w.tataieee@gmail.com
*PayPal: w.tataieee@yahoo.com
Post Reply

Return to “Navigatie GPS”