Nu imi vede satelitii. Ce fac?

» Totul despre Navigaţiile GPS
User avatar
tataieee
Administrator
Posts: 3848
Joined: 17 Sep 2014, 17:52
Nume Real: Alexandru Costin
Nivel cunoştinţe IT: 10
Location: Giurgiu; România
Contact:

19 Sep 2014, 22:55

Am văzut multe întrebărie "de ce nu îmi vede sateliţi ? "

Întrebarea este una foarte bună, se rezolvă în felul următor :

1. în fişierul sys.txt din soft se copiază oriunde în fisier codul următor:
[gps]
port=auto
baud=auto
set_messages=0
background_navigation=1
după copiarea codului se salvează fisierul.

2. Se şterge tot ce este în folderul save.
3. Se reporneşte aparatul, se iese cu el afară din bloc/casă undeva la cer liber iar acesta cu siguranţă o să vadă sateliţi.

Succes!
*Email: w.tataieee@gmail.com
*PayPal: w.tataieee@yahoo.com
vulpea
Membru
Posts: 8
Joined: 05 Jan 2015, 15:58
Nume Real: Rosulescu
Nivel cunoştinţe IT: 1

05 Jan 2015, 16:01

Sau se cauta atat portul cat si baud specific fiecarui aparat.Ex.
[gps]
port=2
baud=9600
Pe internet se gasesc toate acestea.Stima
User avatar
tataieee
Administrator
Posts: 3848
Joined: 17 Sep 2014, 17:52
Nume Real: Alexandru Costin
Nivel cunoştinţe IT: 10
Location: Giurgiu; România
Contact:

05 Jan 2015, 17:17

vulpea wrote:Sau se cauta atat portul cat si baud specific fiecarui aparat.Ex.
[gps]
port=2
baud=9600
Pe internet se gasesc toate acestea.Stima
Bună şi variata ta dar recomand să fie folosită prima variantă.
*Email: w.tataieee@gmail.com
*PayPal: w.tataieee@yahoo.com
vulpea
Membru
Posts: 8
Joined: 05 Jan 2015, 15:58
Nume Real: Rosulescu
Nivel cunoştinţe IT: 1

06 Jan 2015, 22:12

Da,intr-adevar pentru a nu se mai "bajbai" .
User avatar
gunz4nunz
Membru
Posts: 44
Joined: 04 Feb 2017, 16:05
Nivel cunoştinţe IT: 10

05 Feb 2017, 18:49

Cum gasesti fisierul?
User avatar
tataieee
Administrator
Posts: 3848
Joined: 17 Sep 2014, 17:52
Nume Real: Alexandru Costin
Nivel cunoştinţe IT: 10
Location: Giurgiu; România
Contact:

05 Feb 2017, 19:02

gunz4nunz wrote:Cum gasesti fisierul?
In folderul iGO.
*Email: w.tataieee@gmail.com
*PayPal: w.tataieee@yahoo.com
User avatar
addrian86
Membru
Posts: 3
Joined: 13 Feb 2017, 13:57
Nume Real: Adrian Radu

13 Feb 2017, 14:36

Salut,
ma poate ajuta cineva cu o problema ?
detin o navigatie auto dedicata pentru ford focus 2007 , cu sistem de operare android 5.1 si am o problema cu gps. Atunci cand plec la drum imi apare urmatorul mesaj : lipsa gps, nu se poate conecta la sateliti. Folosesc si aplicatia "Harti" si IGO, pe ambele acelasi mesaj.
Mentionz ca imi arata locatia unde sunt, dar nu imi ofera nici o indicatie de orientare daca plec la drum.
Ce as putea sa fac ?
User avatar
tataieee
Administrator
Posts: 3848
Joined: 17 Sep 2014, 17:52
Nume Real: Alexandru Costin
Nivel cunoştinţe IT: 10
Location: Giurgiu; România
Contact:

13 Feb 2017, 15:31

Salut,
Daca NU iti vede nici in maps inseamna ca nu este o problema de soft - acelasi lucru si cu igo, problema este de la navigatie.
*Email: w.tataieee@gmail.com
*PayPal: w.tataieee@yahoo.com
User avatar
addrian86
Membru
Posts: 3
Joined: 13 Feb 2017, 13:57
Nume Real: Adrian Radu

14 Feb 2017, 08:12

Multumesc de raspuns.
In cazul asta, se poate repara, se poate face ceva, sau trebuie sa cumpar alta ?
User avatar
tataieee
Administrator
Posts: 3848
Joined: 17 Sep 2014, 17:52
Nume Real: Alexandru Costin
Nivel cunoştinţe IT: 10
Location: Giurgiu; România
Contact:

14 Feb 2017, 08:32

addrian86 wrote:Multumesc de raspuns.
In cazul asta, se poate repara, se poate face ceva, sau trebuie sa cumpar alta ?
Da, se poate, mergi la un service gsm si baietii de acolo te lamuresc :)
*Email: w.tataieee@gmail.com
*PayPal: w.tataieee@yahoo.com
Post Reply

Return to “Navigatie GPS”