Probleme intalnite la GPS-uri

» Totul despre Navigaţiile GPS
vulpea
Membru
Posts: 8
Joined: 05 Jan 2015, 15:58
Nume Real: Rosulescu
Nivel cunoştinţe IT: 1

06 Jan 2015, 23:08

Poate,sincer nu am incercat.Versiunea de amigo e de prin 2008 sau 2009 ca doar nu i-am dat cu primo next gen 3.0.
Daca i-mi iese ceva o sa pun pe site de la cap la coada.
Am vazut ca firmware-ul este compatibil cu cel de la serioux 35s parca,daca nu ma insel asupra modelului.Am cautat si nu l-am gasit.Toata stima.
User avatar
marianuta
Membru
Posts: 2
Joined: 14 Nov 2014, 17:02
Nume Real: Uta Marian
Nivel cunoştinţe IT: 4

23 Apr 2015, 14:31

Am un sistem de navigatie auto Kramer KR-G6.Nu mai am sd cardul cu hartile si nu stiu cum sa procedez sa fac altul. Ma puteti ajuta cumva ?????
User avatar
tataieee
Administrator
Posts: 3833
Joined: 17 Sep 2014, 17:52
Nume Real: Alexandru Costin
Nivel cunoştinţe IT: 10
Location: Giurgiu; România
Contact:

23 Apr 2015, 17:45

marianuta wrote:Am un sistem de navigatie auto Kramer KR-G6.Nu mai am sd cardul cu hartile si nu stiu cum sa procedez sa fac altul. Ma puteti ajuta cumva ?????
Ce soft aveai inainte? Se numea cumva iGO?
*Email: w.tataieee@gmail.com
*PayPal: w.tataieee@yahoo.com
User avatar
marianuta
Membru
Posts: 2
Joined: 14 Nov 2014, 17:02
Nume Real: Uta Marian
Nivel cunoştinţe IT: 4

23 Apr 2015, 21:07

Asta este problema ca nu stiu ce avea inainte.asa am cumparat masina.Tot ce stiu este ca are software RC-Win 6.0 in colaborare cu Sygic si harti Tele Atlas mai mult nu am gasit.
User avatar
ghostvirus
Membru
Posts: 14
Joined: 23 Aug 2015, 14:23
Nume Real: david adrian
Nivel cunoştinţe IT: 3

23 Aug 2015, 14:41

Ms , a fost de mare ajutor.
Post Reply

Return to “Navigatie GPS”